Black Friday de Primavara | Altex
Contul meu
Cosul meu
Te rugam sa astepti...
Cel mai bun raport pret-calitate din Romania!* *Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

 Promoţie

1.     Achiziţionaţi o nouă imprimantă din  cele enumerate în tabelul de mai jos („Produsele selectate”) între  15.02.2017 şi  30.04.2017 („Perioada eligibilă”) şi primiţi înapoi până la 400 LEI .

 

Produsele selectate şi sumele returnate*

L1455

400.00 RON

L1300

 180.00 RON

L1800

 250.00 RON

L310

 70.00 RON

L382

 90.00 RON

L386

 110.00 RON

L486

 130.00 RON

L565

 150.00 RON

L605

140:00   RON

L655

 160.00 RON

L805

 130.00 RON

L810

 140.00 RON

L850

 150.00 RON

M100

 80.00 RON

M105

 80.00 RON

M200

 100.00 RON

*sumele returnate includ TVA 

 

2.     Promoţia se aplică Produselor selectate achiziţionate în Perioada eligibilă direct de la Epson sau de la un distribuitor Epson autorizat cu sediul şi activitatea comercială în România.

 

3.     Promoţia se adresează persoanelor în vârstă de cel puţin 16 ani cu reşedinţa în  România şi permite 2 solicitări/client. Pentru fiecare Produs selectat se poate face 1 singură solicitare.

 

4.     Promoţia este valabilă doar pentru utilizatorii finali.  Solicitările pentru Produsele selectate achiziţionate care vor fi revândute unei terţe părţi nu sunt eligibile pentru această Promoţie Revânzătorii nu pot trimite solicitări în numele clienţilor.

 

5.     Promoţia nu este valabilă pentru angajaţii, agenţii, distribuitorii, revânzătorii Epson, pentru angajaţii din retail ai  revânzătorilor participanţi şi nici pentru cei care au legături cu promoţia.

 

6.     Promoţia nu este valabilă pentru produsele second-hand sau recondiţionate.

 

7.     Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 zile calendaristice de la data achiziţiei.  Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30.05.2017.

Procedeul de solicitare

8.     Accesaţi  www.epson.ro/itscashback, completaţi  formularul de solicitare şi înregistraţi-l împreună cu factura care atestă achiziţia.  Vi se va solicita să furnizaţi detaliile personale, inclusiv detaliile bancare.

 

9.     Dovada achiziţiei trebuie să fie o copie lizibilă a facturii pe care apar în clar numele revânzătorului, data achiziţiei, numele produsului şi preţul de achiziţie. Confirmarea online a comenzii nu este acceptabilă.

 

10.   După ce este primită solicitarea, va fi trimisă o confirmare de primire prin e-mail

 

11.   Returnarea banilor se va realiza prin transfer bancar în decurs de 30 zile de la validarea solicitării.  Organizatorul va efectua un transfer bancar doar către un cont din ţara din care aţi achiziţionat produsul Epson. Organizatorul nu este responsabil pentru costurile bancare întâmpinate de dumneavoastră cu privire la eventualele transferuri bancare asociate returnării banilor. În consecinţă, dacă banca taxează tranzacţiile, aceste plăţi vor fi deduse de bancă din suma returnată.

 

12.   Persoana care înregistrează solicitarea are responsabilitatea de a se asigura că sunt înregistrate detaliile bancare corecte, deoarece, dacă se furnizează informaţii incorecte şi Organizatorul efectuează o plată care este respinsă sau nu este primită de dumneavoastră, atunci Organizatorul nu va fi responsabil pentru repetarea plăţii.

Restricţii

13.   Atunci când returnarea banilor constituie un beneficiu taxabil, răspunderea plăţii revine beneficiarului promoţiei.

 

14.   Dacă Produsul selectat care face obiectul unei solicitări este returnat din orice motiv vânzătorului, dreptul clientului la primirea banilor înapoi este revocat şi eventualele ale sumelor respective deja efectuate trebuie plătite înapoi către Organizator.

 

15.   Organizatorul îşi rezervă dreptul de a solicita dovezi suplimentare pentru a contribui la validarea unei solicitări în cazul în care crede că este posibil să nu fie legitimă.

 

16.   O solicitare nu va avea succes dacă:

  1. Produsul selectat nu a fost achiziţionat pe durata Perioadei eligibile
  2. Formularul de solicitare nu a fost completat în întregime
  3. Dovada achiziţiei nu a fost furnizată sau a fost ineligibilă
  4. Solicitarea nu a fost trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziţiei
  5. Nu v-aţi conformat acestor termeni şi condiţii

Date cu caracter personal        

17.   Datele personale obţinute în cursul acestei Promoţii vor fi procesate în conformitate cu legile şi reglementările locale de protecţie a datelor în vigoare, precum şi cu politica de confidenţialitate a Organizatorului.  În orice moment veţi putea să solicitaţi Organizatorului să modifice, să actualizeze, să clarifice sau să elimine aceste date personale trimiţând o cerere la adresa Organizatorului.

 

18.   Utilizarea datelor personale de către Organizator poate include informarea dvs. cu privire la produsele, serviciile, evenimentele Organizatorului sau alte informaţii care pot fi de interes pentru dvs. dacă v-aţi dat acordul prealabil pentru această utilizare în momentul înregistrării pe site-ul web al Organizatorului.  La primirea unei comunicări promoţionale electronice, veţi avea posibilitatea de a renunţa.

Informaţii generale

19.   Organizatorul nu va accepta responsabilitatea pentru solicitările pierdute.  Organizatorul va respinge solicitările după data de încheiere şi pe cele despre care consideră în mod rezonabil că sunt incomplete, ineligibile sau frauduloase.

 

20.   Aceşti termeni şi condiţii se află sub incidenţa legilor ţării în care aţi achiziţionat Produsul selectat şi intră sub jurisdicţia tribunalelor competente ale ţării respective.

 

21.   Prin participarea la această promoţie confirmaţi că aţi citit, înţeles şi acceptat aceşti termeni şi condiţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula sau de a modifica termenii şi condiţiile, fără preaviz, în eventualitatea oricăror circumstanţe în afara controlului rezonabil al acestuia.

 

Organizator: Organizatorul este Epson Europe B.V. cu sediul social în Amsterdam, Olanda.  Pentru toată corespondenţa utilizaţi adresa următoare: Epson European Marketing Department, P346 Inktank  Cash back Promotion, Westside, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Herts HP3 9TD Anglia