Cod produs: ACCGP12122F

Acumulator VRLA NJOY GP12122F, 12V, 12Ah

 
169,90lei
Stoc epuizat
 • Acumulator VRLA NJOY GP12122F, 12V, 12Ah

  Rezerva de energie

  Bateriile nJoy sunt complet sigilate, oferind calitate si fiabilitate de lunga durata. Aceste baterii nu necesita mentenanta si au o descarcare foarte mica, de doar 3% din capacitate pe luna, cand sunt in stand-by.

  Au un timp excelent de incarcare si de reincarcare, precum si o durata de viata de 3-5 ani cat timp sunt in stand-by. Bateria ofera peste 260 de cicluri de incarcare la o capacitate de 100%.

  Puternice si fiabile, noua gama de baterii reincarcabile nJoy sunt recomandate pentru folosirea in domeniile: echipamentelor de securitate, sistemelor de alarma, echipamentelor medicale, UPS-urilor, echipamentelor de telecomunitii, sistemelor electrice de urgenta, sculelor electrice, echipamentelor de control si altele.

  Sigilate Complet si Fara Intretinere

  Conecteaza bateria si uita de ea. Nu mai trebuie sa faci nimic deoarece aceasta baterie este sigilata complet prevenind orice tip de scurgeri si nu necesita mentenanta.

  Timp de Incarcare si Reincarcare Excelent

  Deoarece timpul este important si tu nu trebuie sa il irosesti asteptand am muncit la capacitatile de incarcare si reincarcare pe care le are bateria.

  Stabilitate si Fiabilitate pe Termen Lung: 3-5 ani

  Bateriile nJoy PW au o viata lunga chiar si cand sunt in stand-by sau nu sunt folosite. Acestea sunt operationale pana la 3 - 5 ani.

 • Caracteristici generale

  Tip acumulatorVRLA
  Format12 Ah
  Numar bucati1
  Tensiune (V)12V
  ConectoriF2 - Faston Tab 250

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)15.1 x 9.8 x 10.1

  Garantie

  Garantie comerciala12 luni
  Garantie de conformitate12 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.