Acumulatori PANASONIC Eneloop Lite LR03/AAA, 550mAh, 4 bucati

Cod produs: ACM154005
Acumulatori PANASONIC Eneloop Lite LR03/AAA, 550mAh, 4 bucati
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Eneloop lite baterii

  Folosim mai multe baterii in viata noastra de zi cu zi decat credem, in telefoanele noastre, telecomenzi, jucarii si multe altele. Acest lucru aduce cu sine un imens munte de baterii. Pentru a raspunde la aceasta, Panasonic a dezvoltat bateria reincarcabila eneloop lite. Este o baterie reincarcabila ecologica, care dureaza mult mai mult decat bateriile standard cu celule uscate.

  Eneloop lite, esential in casa ta

  Bateriile eneloop lite sunt un element valoros in viata ta de zi cu zi. Cea mai importanta caracteristica a eneloop este ca se incadreaza intr-un stil de viata durabil. Puteti reincarca bateria eneloop lite de pana la 3.000 de ori, iar acest tip de baterie isi pastreaza inca 70% din capacitatea sa dupa 5 ani de utilizare.

  Cand cumparati baterii eneloop, acestea sunt intotdeauna incarcate complet cu energie solara. Aceasta inseamna ca le puteti folosi imediat. In plus, acestea dureaza mai mult decat bateriile alcaline standard.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal