Adaptor audio stereo jack 3.5 mm tata - jack 6.3 mm mama HAMA 43375

Cod produs: CABADAP43375
Adaptor audio stereo jack 3.5 mm tata - jack 6.3 mm mama HAMA 43375
 
PRP:
14,99 lei
10,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Adaptor audio stereo jack 3.5 mm tata - jack 6.3 mm mama HAMA 43375

  Mai multe informatii despre produse

  • Pentru conectarea conectorilor de 6,3 mm la dispozitive portabile (CD, MP3 ...);
  • Adaptor compact.

  Incompatibilitate!

  Tocmai ati ajuns acasa de la locul de munca cu o pereche de casti nou-nouta pe care abia asteptati sa o utilizati, din cauza lunilor in care va confruntati cu casti de calitate slaba, care continua sa rupa sau sa nu cante muzica. Cu toate acestea, incercand sa va conectati noile casti la playerul de muzica pregatit pentru sesiunea de gimnastica din aceasta seara, va dati seama ca castile sunt incompatibile cu mufa de pe playerul dvs. de muzica. Ce frustrant si daca ai fi dat seama inainte! Aceasta inseamna sa faceti o calatorie speciala in oras pentru a le schimba cu o pereche compatibila care va va costa timp si bani si inseamna sa aveti o pereche de casti pe care nu le doriti cu adevarat si sa va faceti treaba in seara asta fie fara muzica, fie cu casti vechi de slaba calitate care functioneaza intermitent. Nu ceea ce ti-ai dorit dupa o zi lunga de munca ..

  Deveniti compatibil cu Hama!

  Hama are o solutie cu costuri reduse, care va va permite sa utilizati castile si playerul de muzica impreuna, in ciuda incompatibilitatii lor initiale. Aveti nevoie de adaptor audio de 3,5 mm pentru mufa stereo - 6,3 mm pentru mufa stereo de la Hama.

  Acest adaptor audio va va permite sa va conectati castile cu mufa jack de 6,3 mm la playerul dvs. de muzica cu o mufa jack de 3,5 mm. Pur si simplu conectati adaptorul la playerul de muzica si apoi introduceti capatul mufei castilor in adaptor si sunteti gata sa va bucurati de sunetul excelent al muzicii dvs. Adaptorul poate fi utilizat cu o gama intreaga de dispozitive muzicale diferite, inclusiv playere MP3, walkman si discmans si este usor si compact, deci nici macar nu il veti observa acolo! Sclipitor!

  Deveniti compatibil astazi cu adaptorul audio Hama de 3,5 mm cu mufa stereo - 6,3 mm cu mufa stereo.

  Ce e in cutie

  • 1 adaptor audio.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal