Adaptor audio stereo jack 6.3 mm - priza 3.5 mm HAMA 43368

Cod produs: CABADAP43368
Adaptor audio stereo jack 6.3 mm - priza 3.5 mm HAMA 43368
 
5,03
-20%
4,02 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Adaptor audio stereo jack 6.3 mm - priza 3.5 mm HAMA 43368

  Mai multe detalii despre produse

  • Ideal pentru conectarea castilor EG., cu mufa de 3,5 mm la intrarea jack de 6,3 mm de sisteme audio

  Incompatibilitate!

  Tocmai ati ajuns acasa cu o pereche noua de casti pe care abia asteptati sa le folositi, avand in vedere lunile in care ati fost nevoit sa va obisnuiti cu castile de slaba calitate care se strica mereu sau nu redau muzica. Insa, atunci cand ati incercat sa va conectati noile casti la dispozitivul audio gata pentru a merge la sala in acea seara, va dati seama ca aceste casti nu sunt compatibile cu conectorul de la dispozitivul de redare. Ce frustrant; daca macar v-ati fi dat seama din timp! Aceasta inseamna ca va trebui sa faceti un drum in oras special pentru a le schimba cu o pereche compatibila, ceea ce va va costa timp si bani si insemnand ca veti avea o pereche de casti pe care nu vi le doriti si veti face sport in seara aceasta fara muzica sau cu vechile casti de slaba calitate care functioneaza intermitent. Nu este chiar ce va doreati dupa o zi lunga la serviciu.

  Fiti compatibili cu Hama!

  Hama are o solutie ieftina care va va permite sa folositi castile si dispozitivul de redare impreuna, in ciuda incompatibilitatii lor initiale. Aveti nevoie de adaptorul audio mama de 3,5 mm Stereo – cu mufa tata de 6,3 mm Stereo de la Hama.

  Acest adaptor audio va va permite sa va conectati castile cu conectorul de 3,5 mm la dispozitivul de redare sau Hi Fi cu mufa de 6,3 mm. Este suficient sa conectati mufa adaptorului la dispozitivul de redare sau Hi Fi si apoi sa introduceti conectorul castilor in adaptor si sunteti gata sa va bucurati de sunetul minunat al muzicii dumneavoastra. Adaptorul poate fi folosit cu o gama larga de dispozitive de redare, inclusiv MP3 Playere, dispozitive portabile cu caseta si disc si este usor si compact, astfel ca nici macar nu veti observa ca este acolo! Minunat!

  Fiti compatibil incepand de astazi cu adaptorul audio mama de 3,5 mm Stereo – cu mufa tata de 6,3 mm Stereo de la Hama.

  Continut pachet

  • 1 adaptor audio.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal