Cod produs: PRZ919021

Adaptor priza Smart BACHMANN 919.021, 230V/10A, alb

 
Reducere
50%
70,00lei
139,99
In anumite magazine
 • Seria de adaptoare SMART ofera confort si siguranta, venind in intampinarea nevoii dumneavoastra de a avea un stil inteligent de viata – totul ambalat intr-un design atemporal si modern. In acelasi timp, adaptoarele SMART ofera o siguranta mai mare echipamentelor dumneavoastra electronice de divertisment si faciliteaza comutarea usoara de la distanta a consumatorilor electrici cu ajutorul unei aplicatii sau telecomenzi - si incarcarea dispozitivelor finale printr-un USB standard.


  Usor de utilizat - avantaje substantiale.

  Adaptoarele noastre SMART cu comutatoare controlate de la distanta prin unde radio pot fi puse in functiune fie intr-o retea Wi-Fi, cu ajutorul unei aplicatii usor de utilizat de pe telefonul inteligent sau tableta, fie cu ajutorul optiunii de control de la distanta, care este de asemenea disponibila. Ambele solutii va ofera confortul comutarii de la distanta a dispozitivelor dumneavoastra. Adaptoarele Wi-Fi SMART pot fi conectate si cu adaptoarele radio SMART de 433 MHz. Dispozitivele care trebuie incarcate

  cu ajutorul unui cablu USB, pot fi incarcate cu un curent de pana la 3.4 A fara a ocupa o iesire de priza  si la maxim 1.7A/port. Adaptorul cu protectie la supratensiune protejeaza dispozitivele electronice, utilizand o tehnologie avansata.


  Sistem complet inteligent – utilizare flexibila

  Iesirile de priza de pe partea de iesire pentru produsele radio si Wi-Fi SMART pot fi comutate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi sau a unei aplicatii pentru telefonul inteligent si tableta. Functia de control de la distanta este usor de folosit si se instaleaza foarte rapid. Dupa ce ati parcurs acest pas, nimic nu va mai impiedica sa comutati consumatorii de la distanta, intr-o maniera confortabila. Produsele Wi-Fi SMART sunt detectate prin utilizarea unui proces simplu in aplicatia corespunzatoare de pe telefonul dumneavoastra inteligent sau tableta dumneavoastra, iar acum ofera si optiunea de a fi controlate de la distanta, pe langa functia de temporizator, cronometru si absenta. In plus, produsele SMART pe baza de unde radio pot fi reglate si comutate cu ajutorul aplicatiei. Un sistem complet ce poate fi retehnologizat cu usurinta – si care vine in intampinarea nevoii de utilizare facila si de flexibilitate, reunite intr-un singur pachet integrat.

 • Caracteristici generale

  Tip produsAdaptor
  Intensitate (A)10
  Numar prize1
  Indicatori opticiOn/Off
  Unghi prize (°)90
  CompatibilitateRO

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)12 x 8 x 6

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 0,41 lei.