Adaptor USB-C - Ethernet D-LINK DUB-E130, Gigabit, alb

Cod produs: SWHDUBE130
 
99,96 lei
Include taxa verde: 0,75 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Adaptor USB-C - Ethernet D-LINK DUB-E130, Gigabit, alb

  • CONECTIVITATE ETERNET GIGABIT

  Adaptorul Ethernet DUB-E130 USB-C catre Gigabit se conecteaza la orice port USB de tip C disponibil pe computer pentru a va permite sa va conectati la o retea Ethernet cu viteze de pana la 1 Gbps, care este de pana la zece ori mai rapida la viteze de transfer in comparatie cu standardele anterioare . Gigabit Ethernet cu viteza mare va permite sa transferati fisiere mari in cel mai scurt timp sau sa efectuati usor backup-uri pe un server sau dispozitiv de stocare in retea.

  • USOR DE INSTALAT SI DE UTILIZAT

  Adaptorul DUB-E130 USB-C la Gigabit Ethernet se conecteaza la portul USB Type-C al computerului dvs. si este gata sa functioneze de indata ce este conectat. instalati orice software pe computer.

  • FUNCTIONALITATE DE SALVARE A ENEGIEI

  Alimentarea catre DUB-E130 este asigurata direct de portul USB-Type C, eliminand necesitatea unui adaptor de alimentare extern CA. DUB-E130 nu numai ca accepta functiile de economisire a energiei standardului USB3.0, dar implica si o functie de suspendare si reluare a economiei de energie pentru a reduce consumul de energie atunci cand traficul de retea este luminos, dispozitivul este inactiv sau cand cablul Ethernet este deconectat. . Aceasta caracteristica este utila in special pentru a mentine durata de viata a bateriei, permitandu-va sa continuati sa lucrati mai mult timp fara a fi nevoie sa va reincarcati.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal