Noul program al magazinelor conform ratei de incidenta COVID-19 pe localitati
Cod produs: ACCPWFMDD200

Adaptor Wi-Fi LG pentru Artcool Gallery PWFMDD200.ENCXLEU

 
499,90lei
Stoc epuizat
 • Adaptor Wi-Fi LG pentru Artcool Gallery PWFMDD200.ENCXLEU

  Ati uitat sa va opriti AC inainte de a pleca la munca, o calatorie de afaceri sau o vacantaO Sau poate ca tocmai vii acasa si ai vrea sa intri intr-o casa confortabila. Acum puteti activa sau dezactiva de la distanta aerul conditionat cu dispozitivul wireless LG SmartThinQ AC. Conectati pur si simplu modulul WiFi LG SmartThinQ, descarcati aplicatia LG SmartThinQ, iar controlul este indiferent de locul in care va aflati, atat timp cat aveti o conexiune wireless! Cu noul mod PWFMDD200, va puteti controla unitatea interioara prin simple comenzi vocale folosind Amazon Alexa sau Google Assistant.

  Modulul LG SmartThinQ WiFi consta dintr-un modul de retea locala fara fir (WLAN) si un cablu USB pentru configurarea simpla a plug and play, plus aplicatia gratuita pentru smartphone. Si, da, fie un iPhone, fie un Android sunt compatibile. Cu toate acestea, modulul LG PWFMDD200 nu este optimizat pentru tablete sau laptopuri in acest moment.

  Pur si simplu descarcati si instalati aplicatia pe telefonul dvs. si inregistrati-va, acceptati termenii si conditiile etc., apoi adaugati modulul WLAN la fiecare unitate interioara. Veti avea nevoie de un modul pentru fiecare unitate interioara pe care doriti sa o controlati . De exemplu, daca aveti mai multe sisteme in casa dvs., veti avea nevoie de un modul pentru fiecare sistem. Fiecarei unitati interioare i se poate atribui un nume unic pentru usurinta in utilizare. In plus, puteti gestiona un numar nelimitat de produse conectate pentru fiecare utilizator de conectare.

  Cu noul modul WiFi SmartThinQ, puteti selecta din mai multe moduri, inclusiv casa, deplasare, vacanta si somn, precum si ajutor pentru rezolvarea problemelor cu functia Smart Diagnosis. De asemenea, puteti monitoriza utilizarea filtrului.

  Dupa ce totul este instalat, pur si simplu urmati instructiunile de pe telefon pentru a finaliza imperecherea. Trebuie sa completati configuratia initiala la domiciliu prin conexiunea wireless a casei.

  Cerinte minime pentru mediu Smartphone:

  • Telefon Android cu Android 4.12 sau o versiune ulterioara;
  • Apple iPhone cu iOS 8.0 sau mai nou.
 • Caracteristici generale

  Tip produsDispozitiv Wi-Fi
  UtilizareAer conditionat
  Brand compatibilLG
  AlimentareDin placa de baza a unitatii interioare AC
  MaterialPlastic
  Greutate (g)50
  Alte detaliiDispozitiv pentru aerul conditionat Artcool Gallery; On-Off / Viteza ventilatie / Mod operare / Controlul vanelor / Reglare temperatur / Programator / Monitorizare consum si erori; Artcool Gallery
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.