Adaptor Wireless Display MICROSOFT P3Q-00013, USB - HDMI, negru

Cod produs: CABP3Q-00013
 
269,99 lei
stoc epuizat
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

   

  Tehnologia Wi-Fi CERTIFIED™ Miracast®

  Wireless Display Adapter utilizeaza tehnologia Wi-Fi CERTIFIED™ Miracast®, prin urmare nu sunteti limitat la anumite aplicatii sau redari in flux ale continutului; puteti afisa totul de pe dispozitiv pe un monitor sau un televizor HD.

   

  Conectare simpla

  Conectati Wireless Display Adapter prin USB si HDMI la monitorul sau televizorul HD, apoi oglinditi sau extindeti ecranul si vizionati. Accesoriul Wireless Display Adapter ofera o conexiune fiabila pe o raza de actiune de pana la 7 metri.

   

  Vedeti totul pe ecranul mare

  Partajati ceea ce detineti pe tableta, laptop sau smartphone1 pe un televizor sau un monitor HD cu accesoriul Microsoft Wireless Display Adapter. Redati in flux filme, vedeti fotografiile personale sau afisati o prezentare pe un ecran mare – totul in mod wireless.

   

  Modernizati sedintele

  Proiectati ideile dvs. si colaborati in timp real conectand Microsoft Wireless Display Adapter la un proiector sau monitor dintr-o sala de conferinte. Sau puteti aranja o prezentare Powerpoint care sa evidentieze un aspect si sa transforme ecranul mare intr-un spatiu de lucru colectiv.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal