Cod produs: AERBRWPG090

Aer conditionat BEKO BRWPG090, 9000 BTU, A++/A+, Wi-Fi, kit instalare inclus, alb

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Aer conditionat BEKO BRWPG090, 9000 BTU, A++/A+, Wi-Fi, kit instalare inclus, alb

  Control Wi-Fi

  Pentru ca vrei mereu temperatura optima atunci cand ajungi acasa si vrei sa te relaxezi, poti controla aparatul de aer conditionat de oriunde ai fi prin Wi-Fi, setand temperatura ambientala.Te poti bucura de confortul cu care esti obisnuit de indata ce ajungi acasa.

  Silentiozitate

  Unitatea interioara asigura o mai buna distributie a aerului si o presiune scazuta care elimina zgomotul inutil si permite o functionare silentioasa.


  ZoneFollow

  Prin senzorul din telecomanda aerului conditionat, functia Zone Follow va detecta temperatura din jurul tau, astfel incat aparatul de aer conditionat iti va asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli.

  Tehnologii Ingenioase

  Timer 24h

  Programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, astfel asiguri atat un mediu placut cat si o functionare economica.

  Auto Swing

  Functia regleaza automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros.

  Sleep Mode

  Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore.

  Short Cut

  Aceasta functie va permite sa salvati setarile dorite, modul de lucru, temperatura, viteza ventilatorului si alte functiuni. De fiecare data cand apasati butonul “Short Cut", aparatul va functiona in felul in care a fost inregistrata. Nu va trebui sa resetati parametri de functionare dupa ce au fost modificati de catre alte persoane, astfel va bucurati de mai mult confort in utilizare.

  Auto Restart

  Nu trebuie sa-ti faci probleme daca intampini o pana de curent. Cand acesta revine, aerul conditionat va reporni automat cu setarile anterioare.

  Functie Dezumidificare

  In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede, aceasta functie asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire.

  Gold Guard

  Pentru o rezistenta crescuta la coroziune si pentru imbunatatirea transferului termic, schimbatoarele de caldura de la ambele unitati, exterioara si interioara, sunt acoperite cu un strat protector Gold Guard.

  Auto Changeover

  Aerul conditionat selecteaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura din interiorul camerei.

  SelfClean

  Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei Self Clean. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul "racire" sau "incalzire", acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.75
  8

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor