Aer conditionat TOSHIBA Shorai RAS-B10PKVSG, 10000 BTU, A++/A++, Wi-Fi Ready, alb

Cod produs: AERRASB10PKVSG
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere


  Toshiba SHORAI reprezinta o fuziune perfecta a esteticii si a tehnologiei, oferind un confort sporit datorita managementului inteligent al fluxului de aer si nivelului foarte scazut al zgomotului.

  Avantaje:

  • Filtre Toshiba IAQ pentru imbunatatirea calitatii aerului din interior;
  • Functia de autocuratare ofera un mediu curat si sanatos;
  • Functie de auto-diagnosticare; Led-uri functionalitate;
  • Butonul ECO-Logic pentru reducerea consumului de energie cu 25%.

  Autodiagnoza: Sistemul va efectua o verificare interna completa si va indica orice anomalii identificate.

  Tehnologia inverter: Creata de Toshiba, tehnologia inverter permite unitatii sa regleze oricand capacitatea de racire si de incalzire. Aceasta regleaza viteza compresorului in functie de cerere, mentinand mediul interior exact la temperatura selectata. Nivelurile de performanta si eficienta raspund cerintelor celor mai ridicate.

  Wi-Fi optional: Confortul utilizatorilor este prioritar si, prin urmare, Toshiba pune la dispozitie functii la distanta care simplifica activitatile zilnice. Shorai R32 poate fi controlat in orice moment si din orice locatie datorita modulului Wi-Fi, oferind un confort maxim si reduceri ale costurilor energiei electrice.

  Filtru IAQ Toshiba: Aceasta tehnologie permite inhibarea semnificativa a capacitatii de reproducere a bacteriilor si virusurilor nocive. In plus, previne formarea mucegaiului si a ciupercilor, absoarbe si descompune fumul, amoniacul, compusii organici volatili si mirosurile neplacute.

  Functia Power Selection: Cea mai noua caracteristica face viata mai confortabila, deoarece ofera beneficiile unui consum redus de electricitate prin simpla apasare a butonului. Modul de selectare a puterii este setat initial la 100%, indicand faptul ca compresorul functioneaza la curent nominal normal. Atunci cand este setat la 75% sau 50%, compresorul va limita functionarea la 75% sau la 50%.

  Functia Smart Aiflow: Fantele de ventilatie motorizate independente asigura 6 profiluri ale fluxului de aer pentru a asigura niveluri ridicate de confort, in special in camerele mari. Gestionati-va confortul cu ajutorul functie Smart Airflow disponibila pe sistemul Shorai R32 (dimensiuni 18-22-24.000 BTU).

  Functia Comfort Sleep: Activati functia „Comfort Sleep”, iar sistemul de aer conditionat va compensa temperatura naturala din timpul noptii pentru a asigura un somn confortabil - nu va veti mai trezi niciodata fiindu-va frig.

  Pornire si oprire in timp real: Puteti sa setati ora de pornire si ora de oprire sau sa programati o setare care sa se repete la fiecare 24 de ore.

  Functia Repeat Timer: Programeaza temporizatorul pentru a repeta setarile programate la fiecare 24 de ore.

  Serenitate si simplitate: Incorporarea unui ventiloconvector cu functie de curatare automata cu design inteligent si simplist in acelasi timp asigura usurinta repararii, instalari si utilizarii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal