Aeroterma DAEWOO DTH2200C, 2 trepte viteza, 2200W, crem

Cod produs: RADDTH2200C
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Aeroterma DAEWOO DTH2200C, 2 trepte viteza, 2200W, crem

  Radiator ceramic tip turn I Incalzire puternica instant in orice moment

  Un radiator ceramic puternic, tip turn, este o alternativa eficienta si practica pentru a incalzi o locuinta in zilele racoroase de toamna, cand caloriferele clasice inca nu sunt in functiune. Acesta poate fi folosit oriunde, deoarece este simplu si usor de transportat.

  Putere maxima 2200 W

  Aparatul dispune de un motor de 2200 W ceea confera puterea ideala pentru a genera caldura dorita in casa dumneavoastra. Astfel, toata familia se va bucura de un confort sporit in propria locuinta.

  Timer

  Cu ajutorul timerului veti putea programa oprirea automata a functionarii in decurs de 9 ore. Daca doriti sa incalziti camera inainte de culcare, de exemplu, o veti putea face linistiti, stiind ca aparatul se va opri singur, in functie de ora setata.

  Grilaj ergonomic

  Pentru o distributie optima a fluxului de aer. Axa radiatorului este verticala, ceea ce permite o constructie compacta a aparatului si o propagare generoasa a aerului pe intreaga inaltime a aparatului.

  Functie oscilare

  Functia de oscilare a radiatorului asigura o distribuire uniforma in camera dumneavoastra a aerului incalzit, pentru a va bucura de caldura in fiecare colt din incapere.

  Panou de control digital

  Pentru o utilizare facila si un design sofisticat, panoul de control al radiatorului este digital si va permite sa utilizati urmatoarele comenzi: butonul Power pentru a porni aparatul, Mode pentru a activa ventilatorul, “+” si “-“ pentru a seta temperatura, Time pentru a seta timpul de functionare al aparatului si Osc pentru a activa functia de oscilare.

  2 Trepte de putere

  Cu cele 2 trepte de putere, radiatorul este adaptabil la orice conditii de temperatura a camerei. Utilizati intensitatea dorita in orice moment si bucurati-va de aerul cald din incapere.

  Telecomanda

  Pentru un sistem de control de la distanta, radiatorul este insotit de o telecomanda, cu ajutorul careia utilizatorul poate controla cu usurinta toate functiile acestuia, chiar si de pe canapeaua confortabila din living.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal