Click aici catre cele mai bune promotii.
Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Amplificator auto PIONEER GM-A6704, 4 canale, 1000W

Cod produs: LAUGMA6704
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Variabil HPF

  Variabila HPF (filtru de inalta trecere) permite o frecventa reglabila intre 40 Hz si 500 Hz * si o mai mare flexibilitate a sistemului audio auto in functie de caracteristicile subwooferului si de preferintele personale de ascultare.

  Bass Boost

  Bass Boost prezentat in modelele GM-A6704 si GM-A5702 poate fi setat la niveluri variabil de la 0 la 12 dB pentru bas optim. Acest control precis poate imbunatati echilibrul general si impactul tuturor sunetelor in functie de preferintele de ascultare si stilul de muzica. GM-A6702 permite ajustarea in trei etape: 0 dB, 6 dB sau 12 dB.

  Putere in crestere, dimensiune redusa

  Noile amplificatoare Pioneer integreaza in mod stralucit performanta superioara performantelor modelelor anterioare, in dimensiuni eficiente din punct de vedere al spatiului pentru flexibilitatea instalarii in diferite cabine de masini.

  Semnal automat de semnal si pornire

  Amplificatoarele Pioneer selecteaza automat modul de intrare adecvat, fie RCA, fie nivelul difuzoarelor. Cand receptorul este pornit, amplificatorul porneste automat. Cand este conectat la un receptor OEM sau la un receptor fara iesire RCA si care utilizeaza iesirea nivelului difuzorului, amplificatorul simte automat modul de intrare si se alimenteaza in sincronizare cu receptorul.

  Cand este conectat la un receptor OEM sau la un receptor fara iesire RCA utilizand firul difuzorului, amplificatorul este pornit in acelasi timp cu receptorul. Amplificatoarele Pioneer detecteaza automat semnalul de intrare si selecteaza nivelul RCA sau nivelul difuzoarelor.

 • Caracteristici generale

  Tip produsAmplificator
  Numar canale4
  Putere maxima (W)1000
  Putere RMS (W)4 X 95W (2 Ohm)
  Raspuns in vrecventa10Hz ~ 70kHz (+0dB , -3dB) Hz
  Sensibilitate (db)> 95 dB
  Impedanta (ohm)2, 4

  Informatii suplimentare

  ConectoriRCA , Intrari ale nivelului difuzoarelor

  Altele

  Dimensiuni (cm)35.6 x 21.5 x 6
  Greutate (kg)2.2

  Garantie

  Garantie comerciala2 ani
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.