Cod produs: RAVHTA700B

Amplificator stereo TAGA HTA-700B V.3, 90W, Bluetooth, USB DAC, negru

 
2.199,90lei
Stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Amplificator stereo TAGA HTA-700B V.3, 90W, Bluetooth, USB DAC, negru

  HTA-700B v.3 este cea mai recenta editie a amplificatorului nostru hibrid de dimensiuni medii extrem de popular si extrem de popular.

  Foloseste 2 tuburi de vid Shuguang de 12 x 7AU7 in sectiunea de preamplificator, servind ca amplificator tampon si o pereche de tranzistoare TDA7296 in iesire.

  HTA-700B v.3 combina cele mai bune din ambele lumi - caracter sonor moale si analogic oferit de tuburi si adaugand dinamicii si puterii ridicate a tranzistoarelor.

  Transformatorul toroidal de 150W revizuit ofera cantitati mari de putere curata, stabilitate la inalta tensiune si curent de ondulare AC foarte scazut. Acest lucru se reflecta intr-o dinamica superioara si o energie extra pura si abilitati mai mari de a conduce in mod corespunzator diferite game de difuzoare.

  Condensatorii de inalta calitate (2 x 50V / 3300uF) asigura redarea stabila imbunatatind tonul muzicii si adancimea campului sonor.

  Pentru a oferi cea mai buna claritate a sunetului, HTA-700B v.3 foloseste condensatori Wima de calitate audiofila utilizati la intrarea si iesirea din tuburi, precum si pentru regulatoarele de ton.

  Potentiometrul de volum ALPS japonez de calitate audiofila ofera zgomote minime si diafragme ale canalelor si are o senzatie operationala excelenta si limiteaza erorile intre cele doua canale.

  Sistemul de radiator de aluminiu supradimensionat (radiator independent pentru fiecare canal) ajuta la dispersarea caldurii interne si permite redarea pe termen lung a puterii ridicate cu distorsiuni limitate.

  Terminalele de difuzoare din clasa high-end placate cu aur ofera transmisia semnalului audio aproape fara pierderi catre difuzoare.

  Pe langa doua surse analogice, puteti conecta o gama de dispozitive digitale printr-o intrare optica si un DAC incorporat de 24 biti / 192 kHz incorporat (bazat pe circuite SA9123 si AK4430) va oferi intotdeauna cele mai bune performante sonore.

  HTA-700B v.3 este, de asemenea, un partener ideal pentru dispozitive mobile - transmiteti muzica de pe smartphone-uri, tablete sau computere compatibile cu Bluetooth®.

  Pentru cei care prefera ascultarea discreta, am echipat HTA-700B v.3 cu un preamplificator de casti high-end.

  O iesire de preamplificator este dedicata pentru un amplificator de putere extern optional sau subwoofer si difuzoare alimentate.

  HTA-700B v.3 ofera optiuni suplimentare pentru imbunatatirea usoara a calitatii sunetului:

  - Cablul de alimentare IEC detasabil va ofera optiunea de a va actualiza sistemul cu un cablu de alimentare audiofil premium in orice moment;

  - Tuburile sunt instalate in prize de ceramica de inalta calitate si pot fi schimbate foarte usor cu tuburi noi la alegere.

  HTA-700B v.3 este un amestec splendid de sunet analogic de tub, putere, precizie, puritate si imagini multidimensionale in scena sonora!

 • Informatii

  Numar canale2
  Putere totala (W)90
  Putere/Canal 4 Ohmi2 x 45W
  Putere/Canal 6 Ohmi2 x 26W
  Putere consumata in functiune (W)150
  Conectori intrareOptic, CD, Line
  ConectivitateBluetooth, Jack 3.5 mm
  Conectori iesireSterea RCA
  Impedanta (ohm)32
  Frecventa (Hz)20Hz - 20kHz (±2dB)
  Nivel zgomot (dB)75

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)27 x 14 x 20
  Greutate (Kg)5.2
  Continut pachetAmplificator, Telecomanda

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 8,00 lei.