Anvelopa vara MINERVA F209 195/55R15 85V

Cod produs: CAUA1637MW
 
185,36 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Anvelopa vara MINERVA F209 195/55R15 85V

  Minerva este o marca de anvelope bine stabilita de mai bine de 20 de ani.

  De la introducerea sa in 1992, marca si-a dezvoltat o reputatie puternica si o retea de dealer internationali. Astazi se vinde in peste 52 de tari din intreaga lume. Istoria se repeta. Odata zeita automobilelor, Minerva era masina preferata a regalitatii dintre putinele alese. Marca si sigla au fost sinonime pentru lux absolut, performanta de top si confort.

  Astazi, Minerva este una dintre cele mai renumite anvelope de buget, dar de calitate din lume. Conduse in toata lumea inca faimoase pentru aceleasi caracteristici ca masina mitica. Listand cea mai extinsa gama de dimensiuni din lume din clasa sa, obiectivul Minerva este de a combina confortul, kilometrajul, eficienta combustibilului si siguranta.

  Atat vara, iarna si all season, cat si pentru toate tipurile de masini, Minerva va garanteaza cea mai recenta tehnologie si, in acelasi timp, va ofera peste 100 de ani de istorie si experienta.

  Mai mult decat o simpla anvelopa buget

  Calitate europeana
  O anvelopa cu buget de calitate, proiectata si proiectata pentru si dupa standardele europene, fabricata in Asia.

  Tehnologie condusa

  Imbunatatirea continua si reinnoirea designului si a modelelor atat vara cat si iarna. Pionier in tot sezonul. Depasirea asteptarilor.

  Domeniu extins de dimensiuni

  Mai mult de 360 de dimensiuni de vara, 230 de dimensiuni de iarna si 70 de dimensiuni pentru toate sezonurile. Si tot socoteste. Este cea mai importanta anvelopa bugetara de calitate din lume pentru PCR, LT, VAN / SUV si TBR.

  Evidenta dovedita

  Prezent la nivel mondial de mai bine de 20 de ani. Condus pe toate cele 5 continente.

  Verificarea performantei si a calitatii

  Oferind rezultate excelente in confort, eficienta in combustibil si siguranta. Potrivirea si depasirea tuturor standardelor si etichetelor globale.
  Productie complet certificata ISO.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal