Cod produs: BAR7068101

Apa minerala DORNA Poiana vinului bax 1.25L x 6 sticle

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Apa minerala DORNA Poiana vinului bax 1.25L x 6 sticle

  Apa Dorna isi are izvorul in Carpatii Orientali, intr-o zona protejata ecologic din Vatra Dornei. Noul ambalaj din PET 100% reciclat reflecta viziunea Dorna de protejare a mediului inconjurator, fiind in continuare 100% reciclabil prin programele existente in acest moment.

  Apa minerala naturala carbogazificata, nu se recomanda in alimentatia sugarului ori pentru reconstruirea laptelui.

  Calitatea apei

  Apele minerale naturale Dorna si Dorna Izvorul Alb sunt testate microbiologic si fizico-chimic zilnic, incepand de la sursa si pana la obtinerea produsului finit. Astfel ne asiguram ca apa corespunde celor mai inalte standarde de calitate si siguranta, si respecta toate reglementarile interne si internationale in domeniu, in special reglementarile Uniunii Europene.

  O data la 6 luni, apele minerale naturale Dorna si Dorna Izvorul Alb sunt testate amanuntit la doua laboratoare internationale de prestigiu. Primul dintre acestea apartine Companiei Coca-Cola si se afla la Bruxelles, iar cel de-al doilea este laboratorul independent al Institutului Fresenius din Germania, lider mondial in inspectia, verificarea, testarea si certificarea calitatii.

  Productie si imbuteliere

  Apele minerale naturale Dorna si Dorna Izvorul Alb provin din mai multe surse omologate din zona Vatra Dornei, in nordul Muntilor Calimani. Pentru pastrarea caracteristicilor naturale, apa preluata din sursele subterane este izolata complet de mediul exterior printr-o tehnologie de captare, protectie si filtrare a apei. Apa este tranferata in fabrica de imbuteliere prin conducte subterane, iar tratarea apei se limiteaza la extragerea fierului si manganului prin procese traditionale de aerare a apei, urmata de metode speciale de filtrare. Apa este supusa la numeroase teste de calitate, iar in final este imbuteliata intr-o atmosfera controlata microbiologic pentru a preveni contaminarea din aer.

 • Caracteristici generale

  Tip bauturaApa carbogazoasa
  Tara de origineRomania
  Aromafara arome
  Volum (l)1.25
  BaxDa
  Cantitate6
  AmbalajPet
  Ingredientehco3, cl, so42, ca2, mg, na
  Conditii pastrare/ depozitareProdusul se pastreaza la loc racoros, ferit de inghet si soare
  Detalii de utilizareNu se recomanda in alimentatia sugarului
  Termen de valabilitateA se consuma de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj, ambalaj de unica folosinta.
  Compozitie chimicaHCO3, Cl, SO42, CA2, MG, NA
  Greutate (Kg)7.69

  Valori nutritionale

  Valoare nutritiva0
  Glucide0
  Proteine0
  Lipide0
  Sodiu0
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.