Apa plata alcalina AZUGA bax 2L x 6 sticle

Cod produs: BAR642018900048
 
12,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Apa plata alcalina AZUGA bax 2L x 6 sticle

  AZUGA – singura apa din Romania care a obtinut 2 medalii de aur la concursul international de bauturi din Londra organizat de British Bottling Institute si o medalie de aur obtinuta la concursul International "Des Eaux Gourmet" organizat de AVPA (Agence pour la Valorisation des Produits Agrigoles). De asemenea, anul acesta, tot la nivel mondial (in America) din peste 700 de branduri de apa paticipante la concursul din Los Angeles, apa Azuga a ocupat locul 5.

  Ce este pH-ul si de ce este bine sa consumam o apa alcalina?

  pH-ul este masurat cu ajutorul concentratiei de ioni de hidrogen din apa pe care o bem sau din mancarea pe care o consumam. Ph-ul natural al corpului este de 7,4 insa acesta adesea scade datorita consumului de acizi din alimentele procesate, cum ar fi produsele lactate, zaharul si carnea rosie. Apa natural alcalina cu un pH mai ridicat ajuta la prevenirea scaderii pH-ului din organism, facand ca acesta sa functioneze normal.

  Conform ultimelor studii, consumul de apa natural alcalina poate avea urmatoarele efecte asupra organismului:

  • Optimizeaza pH-ul organismului in cazul dietelor preponderente acide;
  • Ofera energie si performanta organismului;
  • Hidrateaza de 3 ori mai bine, datorita ratei de absorbtie mari de la nivel celular;
  • Actioneaza ca un puternic antioxidant;
  • Oxigeneaza mai bine organismul, datorita nivelului mare de oxigen;
  • Ajuta la detoxifierea organismului;
  • Faciliteaza asimilarea nutrientilor si a mineralelor.
  Ce este reziduu sec si de ce este bine sa consumam o apa cu reziduu sec mic?

  Reziduul sec se refera la totalitatea cantitatilor de minerale, saruri, dizolvate in apa. Cu cat reziduul sec este mai ridicat in apa pe care o bem, acumularea de sediment in organism este mult mai mare. AZUGA are reziduu sec foarte mic in comparatie cu alte ape de pe piata si are un gust minunat cu efect racoritor.

  Important de mentionat, ca in alimentatia copiilor si bebelusilor sunt recomandate apele care au reziduu sec mai mic de 300 mg/l.

  Ce este sodiu (Na) si de ce trebuie sa fie redus?

  Recomandarea medicilor atat pentru persoanele hipertensive, cat si pentru cele cu afectiuni cardiovasculare si bebelusi este sa consume o apa minerala cu un continut de sodiu de sub 20mg/l. Bebelusii si copii au nevoie de o cantitate foarte mica de sodiu, ca urmare, adaugarea de sare in mancarea lor nu este necesara. O cantitate de sodiu mai mare decat cea recomandata nu este deloc necesara, ba mai mult este chiar daunatoare. Rinichii separa substantele chimice precum sodiul, fosforul si potasiul, apoi le retrimit in circuitul sanguin, regland nivelul acestor substante in sange. Orice exces poate fi daunator. Organismul unui bebelus este fragil, iar rinichii sunt printre cele mai vulnerabile organe.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal