Avand in vedere noile dispozitii legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: MEDNEU22E

Aparat aerosoli cu ultrasunete OMRON MicroAir U22 NE-U22-E, 7ml, alb

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Aparat aerosoli cu ultrasunete OMRON MicroAir U22 NE-U22-E, 7ml, alb

  Aparat aerosoli Omron U22 este cel mai mic aparat de aerosoli din gama Omron si care poate fi transportat usor in poseta sau servieta.

  Aparat aerosoli Omron U22 cu ultrasunete functioneaza aproximativ 8 zile (30 minute in fiecare zi) cu ajutorul a doua baterii tip "AA" fara a fi necesar schimbarea bateriilor dupa fiecare tratament.

  Optional se poate folosi si un adaptor de retea pentru curentul electric pentru utilizarea de durata a aparatului. Functioneaza cu un singur buton operational astfel incat la apasarea acestuia incepe nebulizarea si ca urmare va permite sa incepeti administrarea de aerosoli.

  Medicatia dumneavoastra este intodeauna la indemina, oriunde mergeti si orice ati face.

  Aparat aerosoli Omron U22 functioneaza practic fara zgomot si permite utilizarea discreta pentru tratamentul afectiunilor respiratorii la copii.

  Medicamentele utilizate cel mai frecvent pentru tratamentul astmului bronsic sau a bolilor pulmonare cronice si acute pot fi nebulizate cu ajutorul aparatului de aerosoli Omron U22.

  Pot fi folosite atat medicamente sub forma de solutie cat si suspensii medicamentoase.

  Designul unic pentru aparat aerosoli Omron U22 permite inhalarea la unghiuri de inclinatie diferite ale aparatului datorita tehnologiei sale brevetate. Puteti utiliza chiar si la pacientii imobilizati la pat.

  Acest lucru, impreuna cu zgomotul foarte redus al aparatului Omron U22 atunci cand nebulizeaza il face ideal pentru administrarea de medicamente rapid si eficient la copii.

  Eficient: Cu aparat aerosoli Omron U22 va simtiti protejat atunci cand parasiti casa pentru ca aveti un nebulizator eficient si eficace la indemana.

  Alimentare: Omron U22 MicroAir este livrat cu 2 baterii tip "AA" pentru alimentarea aparatului si asigura aproximativ 4 ore de functionare. Alternativ, pot fi folosite baterii reincarcabile sau optional un adaptor de curent alternativ ce poate fi comandat separat.

  Cu un singur buton de operare, Omron U22 este complet sub controlul dumneavoastra si nebulizarea incepe imediat, la simpla apasare a butonului.

  Aparat Aerosoli Omron U22 Foloseste Tehnologia "Mesh"

  Aparat aerosoli Omron U22 functioneaza prin vibrarea unei plase (site) metalice care produce aerosoli ce patrund rapid in plamini.

  Tehnologia aparatului de aerosoli Omron U22 (Vibrating Mesh Tehnology) asigura maxim de performanta fiind utilizat atit acasa cat si in cabinetele medicale.

  Aparat Aerosoli Omron U22 nebulizeaza practic orice medicatie (consultati intotdeauna medicul curant cu privire la tratament.)

  Datorita tehnologiei unice pe care o poseda aparatul de aerosoli Omron U22, medicatia este pulverizata in particule foarte fine cu eficienta atat pe arborele bronsic cat si la nivelul alveolelor.

  Dimensiunile particulelor de aerosoli permit medicatiei sa fie depusa in mod optim in tractusul respirator. Veti primi mai mult medicament in plamini si foarte putin se va pierde prin expunerea la mediul inconjurator.

 • Caracteristici generale

  Tip produsAparat aerosoli
  Metoda nebulizareUltrasunete
  Dimensiune particule filtrate (μm)4,2
  Varsta0 luna - 80 ani
  Capacitate vaporizare (ml/min)0,25
  Capacitate cupa medicament7 ml
  Alte detaliiOptional adaptor de retea 230V.
  Continut pachetAparatul; Capacul aparatului; Tanc de medicamente; Sita metalica; Piesa de gura; Masca flexibila copii; Masca flexibila adult; 2 baterii (Alcaline tip AA/LR6); Manual de utilizare.

  Caracteristici tehnice

  Alimentare2,4V x 2 baterii (Alcaline tip AA/LR6)
  Tensiune (V)2,4V (oprional adaptor retea 230v)

  Altele

  CuloareAlb
  Greutate (Kg)0,097

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.