Aparat de curatat cu abur KARCHER SC 4 EasyFix cu fier de calcat, 0.8l, 2000W, galben-negru

Cod produs: ASCSC4EASYFIXI
 
1.784,90
-15%
1.517,17 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Aparat de curatat cu abur KARCHER SC 4 EasyFix cu fier de calcat, 0.8l, 2000W, galben-negru

  SC 4 EasyFix Iron, curata cu abur fara substante chimice poate fi utilizat oriunde in casa. Folosind reglarea aburului in doua trepte de putere, intensitatea aburului poate fi adaptata in functie de suprafe si murdarie. Curatarea minutioasa cu aparatul cu aburi Karcher SC 4 EasyFix Iron omoara pana la 99.99% dintre bacteriile de pe suprafetele dure din gospodarie.

  Folosind accesoriile potrivite, dispozitivul asigura rezultate excelente de curatare a gresiei, plitelor, hotelor de evacuare si cele mai mici detalii . Chiar si murdaria greu de inlaturat este indepartata foarte usor. Fierul de calcat conectat la presiunea de abur reduce la jumatate timpul obisnuit de calcare. Duza de podea EasyFix impresioneaza prin flexibilitate si poate fi atasata sau scoasa cu usurinta fara a va atinge de ea. Rezervorul de apa detasabil poate fi reumplut permanent fara intreruerea curateniei. Cablul si accesoriile sunt depozitate direct pe aparat.

  Rezervor de apa detasabil pentru reumplere continua

  Pentru curatare continuua si umplere confortabila cu apa.

  Kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare.

  Rezultate optime de curatare a tuturor tipurilor de podele datorita tehnologiei duzei lamelare. Sistem de indepartare a lavetei fara a intra in contact cu aceasta curatare eficienta, ergonomica, are contact complet cu podeaua, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita racordului flexibil al duzei.

  Compartiment integrat pentru depozitarea cablului

  Depozitare sigura a cablului si a altor accesorii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal