Aparat de spalat cu presiune KARCHER K 2 Premium Full Control, 110bar, 1400W

Cod produs: MSP16734200
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Reducere
17%
564,32lei
679,90
include taxa verde: 4,00 lei
In magazin
 • Aparat de spalat cu presiune KARCHER K 2 Premium Full Control

  K 2 Premium Full Control este echipat cu 2 roti pentru deplasare usoara, 6 m de furtun de presiune, dispozitiv de indepartare a prafului cu duza rotativa pentru eliminarea murdariei persistente si un filtru de apa care protejeaza pompa contra particulelor. Lancea de pulverizare Vario Power Click Full Control este prevazuta cu setari de presiune predefinite Hard, Medium si Soft, iar prin simpla rotire a lancei de pulverizare Vario Power puteti trece la aplicare detergent. Simbolurile afisate ajuta la reglarea nivelului de presiune, in functie de suprafata. K 2 Premium Full Control dispune de rezervor pentru detergent asigurand o curatare mai usoara. Curatitorul cu apa sub presiune este destinat pentru utilizare ocazionala si inlaturarea murdariei usoare din jurul casei. Exemple la indemana ar fi murdaria de pe biciclete, unelte de gradina sau mobilier de gradina.


  Lance de pulverizare Full Control Click Vario Power si lance pentru murdaria grosiera

  Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Presiunea poate fi reglata, prin rotirea lancei Vario Power, pana la nivelul optim dorit. Simbolurile de pe lancea de pulverizare indica setarea presiunii adecvate in functie de utilizare.

  Suporti pentru accesorii, pistol presiune ridicata si pentru cablu

  Lancile de pulverizare sunt mereu accesibile si la indemana, putand fi depozitate compact pe aparat odata ce procesul de curatare este finalizat. Carligele generoase pentru accesorii permit depozitarea ordonata a furtunului si a cablului direct pe aparat.

  Rezervor pentru detergent

  Rezervorul de detergent foarte practic faciliteaza aplicarea detergentilor pe suprafetele dorite. Detergentii Karcher cresc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetelor ce sunt curatate.

 • Informatii generale

  Tip produsMasina de spalat
  Putere (W)1400
  Tensiune alimentare (V)230 - 240
  Presiune maxima (bar)110
  Debit (l/h)360
  Lungime furtun (m)6
  Rezervor detergentDa
  Filtru de apaDa
  Temperatura maxima (°C)40
  Tambur furtunNu
  Tip pompaN-Cor
  Supapa de siguranta automataNu
  RotiDa

  Alte detalii

  Continut pachetLance de pulverizare Full Control Click Vario Power cu afisare ale setarilor de presiune.
  Greutate (kg)5.68
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.