Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru

Cod produs: CMFB500B
Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital NIKON Coolpix B500, 16 MP, Wi-Fi, negru
 
647,96
-10%
583,16 lei
Include taxa verde: 0,92 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  OPERARE SIMPLĂ ŞI INTUITIVĂ, CU O CALITATE SUPERIOARĂ A IMAGINII

  Bucuraţi-vă de simplitatea operării, cu rezultate remarcabile garantate, astfel încât să vă puteţi concentra asupra compoziţiei creative. Funcţiile utilizate frecvent vă sunt la îndemână prin intermediul selectorului de moduri şi o mulţime de funcţii facilitează obţinerea filmelor Full HD (1080p/60i) impresionante şi a fotografiilor remarcabile, în călătorii sau când vă petreceţi timpul admirând stelele sau urmărind păsările, din pasiune.

  Dispunând de 16 megapixeli şi de un senzor CMOS cu iluminare din spate, care este extrem de eficient, veţi obţine imaginile de înaltă calitate pe care le-aţi dorit dintotdeauna şi, în plus, veţi putea fotografia oriunde călătoriţi, deoarece aparatul foto este alimentat de baterii AA, care se comercializează peste tot în lume.

   

  OBIECTIV NIKKOR CU ZOOM OPTIC 40X

  Înregistraţi toată acţiunea la evenimentele sportive, fotografiaţi de la distanţă subiecte din peisajele urbane, cu detalii precise sau realizaţi imagini clare ale lunii şi ale cerului nocturn cu obiectivul NIKKOR cu zoom optic de 40x, extensibil până la 80x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom

  Sistemele optice NIKKOR oferă performanţe excepţionale demonstrate, astfel încât vă puteţi bucura de un obiectiv puternic, care asigură o acoperire de la 22,5 mm la unghi larg, până la unghiuri de câmp super-telefotografice de 900 mm (distanţe focale echivalente cu formatul de 35 mm) într-un aparat foto compact.

   

  SISTEM VR (REDUCERE A VIBRAŢIILOR) DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

  Stabilitatea aparatului foto este cheia obţinerii imaginilor clare. Funcţia VR de înaltă performanţă suprimă efectiv efectul de estompare cauzat de tremuratul aparatului foto, chiar şi la zoom maxim de 40x; aşadar, cadrele clare sunt garantate. Reducerea vibraţiilor (VR) prin deplasarea componentelor obiectivului are ca efect echivalentul unui timp de expunere cu 3 stopuri mai scurt (pe baza standardului CIPA, la poziţia maximă de telefotografiere), iar designul eficient, uşor de ţinut în mână, vă ajută să menţineţi stabilitatea aparatului foto.

   

  SnapBridge

  SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie între aparatul foto şi smartphone sau tabletă, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică. Acum puteţi să sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi şi să partajaţi într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteţi să controlaţi funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, să aveţi mereu ora corectă în aparatul foto şi să îl actualizaţi etc.

   

  SELECTOR DE MODURI

  Particularizaţi experienţa de fotografiere prin setarea funcţiilor preferate, precum Automat, Mod scenă sau Sport în selectorul de moduri din partea de sus a aparatului foto, pentru a le accesa rapid. Apoi este chiar simplu şi intuitiv să modificaţi setările, fotografierea devenind un lucru facil.

   

  FILME FULL HD EXTREM DE CURSIVE

  Spuneţi adio pentru totdeauna imaginilor video neclare, deoarece puteţi să înregistraţi filme Full HD (1080p/60i) cu ajutorul sistemului hibrid de reducere a vibraţiilor (VR) pe 4 axe, care combină funcţia VR prin deplasarea componentelor obiectivului cu funcţia VR electronic, pentru a contracara efectul tremuratului aparatului foto şi a reduce eficient efectul de estompare – chiar şi la zoomul optic maxim, de 40x.

  Impresionaţi-vă prietenii cu filmele deosebit de clare cu sărbători de familie, concerte, arhitectură sau natură sălbatică, toate înregistrate cu detalii clare, indiferent cât de departe ar fi subiectele – şi salvaţi imagini statice în timpul înregistrării filmelor.

   

  MONITOR LCD MARE, CU ÎNCLINARE, DE 7,5 CM/3 INCI, CU 921.000 PUNCTE

  Bucuraţi-vă de simplitatea fotografierii cu monitorul cu înclinare, cu unghi variabil, care facilitează realizarea compoziţiilor creative şi vă asigură că fotografiaţi exact ceea ce vedeţi pe ecran. Fotografiaţi şi filmaţi confortabil, dintr-o gamă largă de unghiuri, cu flexibilitate pentru fiecare tip de subiect. Afişajul de înaltă definiţie consumă foarte puţină energie, lăsând în baterii o rezervă suficientă pentru a fotografia momentele care merită să fie imortalizate.

  Acesta oferă o reproducere precisă a culorilor şi o vizibilitate superbă, chiar şi atunci când este privit dintr-o direcţie diagonală. Stratul anti-reflexie şi acoperirea acrilică anti-amprentă asigură vizualizarea clară în orice moment, iar funcţia de reglare a luminozităţii pe 5 niveluri oferă o vizibilitate superioară când se redau imaginile în zilele mai însorite.

   

  GRIP CONFORTABIL, FORMAT PORTABIL

  Aparatul foto este proiectat ergonomic, pentru a asigura o priză stabilă, deşi corpul acestuia este extrem de portabil – aproximativ 113,5 (L) x 78,3 (l) x 94,9 (h) mm – şi încape confortabil în mână. Este stilizat în manieră clasică, cu performanţe superioare şi greutate scăzută, cântărind aproape 542 g, inclusiv bateriile şi cardul SD.

   

  GĂSIRE ŢINTĂ AF

  Focalizaţi subiectul instantaneu cu tehnologia Găsire ţintă AF, care analizează condiţiile de fotografiere pentru a identifica rapid subiectul. Doar îndreptaţi aparatul foto spre subiectul dorit şi acesta va prevedea instantaneu zona în care ar trebui obţinută focalizarea. Zonele de focalizare active sunt stabilite automat în corelaţie cu dimensiunea subiectului, asigurând întotdeauna o focalizare clară pentru toate imaginile. Funcţia Găsire ţintă AF funcţionează cu aceeaşi eficacitate pe subiectele găsite în centrul cadrului şi pe cele din afara cadrului; de asemenea, este foarte eficientă la fotografierea subiectelor mai mici, precum florile şi mâncarea.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.75
  4 recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal