Aparat foto digital SONY Cyber-shot DSC-RX100M2, 20.2 MP, Full HD, Wi-Fi, negru

Cod produs: CMFDSCRX100M2
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Măiestrie ultrasensibilă
  Imagine nealterată, chiar şi pe întuneric.

  Atunci când artistul din dvs. este inspirat de ceva frumos, modelul Cyber-shot™ RX100 II este la îndemână pentru a captura fiecare detaliu extraordinar. Un nou senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de 1 inch se combină cu un obiectiv luminos ZEISS Vario-Sonnar® T F1,8 pentru imagini frumoase, clare şi cu zgomot redus.

   

  Mai luminos ca modelele precedente

  Graţie tehnologiei cu iluminare din spate, modelul RX100 II capturează lumina chiar mai eficient decât renumitul model RX100. Fără fire care să-i blocheze traseul, lumina cade direct pe zonele sensibile ale senzorului. Se obţin astfel detalii fine chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

   

  Tehnologie pentru cunoscători
  Trei paşi pentru o fotografie superbă

  Cu obiectivul cu diafragmă largă ZEISS Vario-Sonnar® T F1,8 încadraţi întreaga scenă. Senzorul sensibil CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de 20,2 MP capturează bine lumina, iar procesorul puternic BIONZ oferă detalii superioare cu zgomot foarte redus.

   

  Flexibilitate nelimitată

  Afişajul LCD Xtra Fine este luminos chiar şi în bătaia soarelui. Acesta poate fi înclinat la un unghi de până la 45° în jos pentru fotografii peste capetele mulţimii sau până la 84° în sus pentru a surprinde un animal de companie de la înălţimea lui.

   

  Duceţi-vă mai departe abilităţile de filmare

  Conectaţi un bliţ extern sau un microfon cu ajutorul suportului cu interfaţă multiplă. Aveţi la dispoziţie o gamă largă de accesorii.

   

  Conectare uşoară la smartphone-uri prin Wi-Fi® cu NFC

  Conectarea prin Wi-Fi® la smartphone-urile cu iOS şi Android pentru controlarea camerei foto de la distanţă şi partajarea fotografiilor/clipurilor video este uşoară. Pe lângă compatibilitatea Wi-Fi® pentru conectarea la smartphone-uri, tehnologia NFC (Near Field Communication) oferă „conectare printr-o singură atingere” la smartphone-urile şi tabletele compatibile cu Android. Pentru conectare, utilizatorii trebuie numai să atingă dispozitivele, nefiind necesare configurări complexe.

   

  Precizia devine simplă

  Este suficient să rotiţi inelul de control din jurul obiectivului pentru a regla setările cu uşurinţă. Acesta se roteşte lin, cu feedback clar pe ecranul LCD pentru o reglare precisă, în mod similar unei camere SLR.
 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal