Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru

Cod produs: CMFDSCHX400B
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
Aparat foto digital SONY DSC-HX400, 20 MP, Full HD, Wi-Fi, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Imaginatie uriasa, zoom pe masura

  Calatorii, animale salbatice si multe altele: aduceti totul mai aproape cu o camera compacta ce se comporta ca o camera DSLR. Avand un zoom optic 50x (Clear Image Zoom 100x) si un senzor sensibil CMOS Exmor R® de 20,4 MP, aceasta asigura imagini extrem de detaliate, indiferent daca subiectul se afla in apropiere sau in departare.

   

  Senzor CMOS Exmor R® de 20,4 MP

  Evidentiati detaliile, chiar si la lumina scazuta. Senzorul CMOS Exmor R® de 20,4 MP, cu iluminare din spate, are zone sensibile mai largi, pentru a cuprinde mai multa lumina si mai multe detalii in fiecare cadru.

  Procesor de imagine BIONZ X

  Redare mai fidela a culorilor, reducere mai buna a zgomotului si fotografiere in serie mai rapida cu procesorul de imagine BIONZ X – este de 3 ori mai puternic decat procesorul BIONZ anterior, pentru imagini de cea mai inalta calitate.

  Obiectiv ZEISS

  Un obiectiv premium ZEISS Vario-Sonnar® T* asigura un control rafinat, o focalizare automata uimitor de fluida si performante exceptionale de captare a luminii

   

  Zoom optic 50x

  Distanta nu este o problema. Aduceti totul mai aproape cu zoomul optic 50x – pentru o claritate ultraprecisa in fiecare cadru.

   

  Stabilizare optica SteadyShot

  Obiectivul se misca giroscopic si compenseaza miscarile provocate de fotografierea cu camera in mana, oferind imagini uimitor de clare pe intreaga plaja focala.

   

  Urmariti actiunea

  Nu pierdeti niciodata imaginea perfecta. Focalizarea automata cu blocare regleaza automat dimensiunea cadrului, pe baza caracteristicilor subiectului, pentru rezultate clare si definite.

   

  Fotografiati ca un profesionist

  Beneficiati de senzatia si aspectul unei camere DSLR cu comenzi usor de utilizat si maner ergonomic. Butoanele si functiile sunt pozitionate cu atentie si sunt usor accesibile, ca la o camera foto profesionala.

   

  Ecran LCD

  Imaginile apar mai luminos si mai clar pe afisajul LCD Xtra Fine WhiteMagic™ de 7,5 cm (3") cu rezolutie de 921.000 de puncte.

   

  Selector de mod

  Cu selectorul de mod puteti alege prioritatea de diafragma sau de timp de expunere. Un disc de control la indemana pentru degetul mare va ofera un control manual rapid si simplu, indiferent de modul selectat.

   

  Suport cu interfata multipla

  Atasati la camera o serie de accesorii precum blituri externe, microfoane de studio si multe altele. Suportul sustine si alimenteaza aceste accesorii, pentru a va imbunatati experienta de fotografiere.

   

  Vizor electronic

  Vizor electronic cu rezolutie de 201 puncte pentru previzualizare, in timp real, cu acoperire de 100% a cadrului, ideal pentru incadrarea, focalizarea si examinarea cadrelor. Senzorul pentru ochi incorporat comuta automat intre afisajul LCD si vizor.

   

  Scoateti la iveala calitatile dvs. de regizor

  Dati filmelor dvs. o nota cinematografica. Este suficient sa apasati butonul dedicat pentru filme pentru a incepe sa inregistrati filme Full HD clare si precise. Stabilizarea optica SteadyShot™ cu mod Activ inteligent pastreaza clipurile video stabile si fara tremur, chiar daca va deplasati sau mariti imaginea.

   

  Nu pierdeti niciun truc si nicio acrobatie

  Un efect grozav pentru a scoate in evidenta sarituri, trasee si multe altele, cu Motion Shot Video. Miscarea subiectului este afisata intr-o secventa de imagini suprapuse pe un fundal unic.

   

  Creati, conectati si partajati

  Partajarea fotografiilor exceptionale este mai emotionanta decat insasi fotografierea. Cu Wi-Fi® si NFC incorporate puteti partaja instantaneu cele mai reusite fotografii. Iar cu aplicatia Remote pentru smartphone-uri veti detine mereu controlul.

   

  Vizualizati imaginile la detalii 4K

  Conectati camera la televizorul Ultra HD 4K pentru a vizualiza fotografiile la o calitate uimitoare pe un ecran mare. Fiecare nuanta pe care o vedeti va parea vie si naturala datorita culorilor TRILUMINOS™.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  4 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal