Aparat foto Mirrorless CANON EOS RP, 26.2 MP, Wi-Fi, Body, negru + Adaptor RF-EF

Cod produs: MLCRPBODY
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  CANON EOS RP

  Un aparat foto mirrorless full frame, mic, usor si intuitiv pentru creativitate superba din mers.

  Putere creativa cu inteligenta reala

  Canon EOS RP integreaza puterea tehnologiei mirrorless full-frame intr-un corp EOS R series mic si usor, deschizand calea pentru posibilitati creative extraordinare. Va ajuta sa evoluati ca fotograf catre urmatorul nivel.


  Accesibil tuturor

  Aflati cum se comporta Canon EOS RP in mainile entuziastilor si descoperiti cum folosesc acestia beneficiile oferite de tehnologia mirrorless full-frame cu obiectivele EF si EF-S, pentru a surprinde imagini cu extrem de multe detalii si profunzime.

  Un corp usor cu o montura de obiectiv mai rapida si mai inteligenta

  Canon EOS RP este un aparat foto mirrorless full-frame practic cu un potential creativ enorm datorita obiectivelor RF de urmatoare generatie. Diametrul mare, viteza rapida de comunicare si focalizarea scurta in spate a monturii RF reprezinta punctul de pornire perfect pentru viitorul dvs. sistem full-frame.

  Un nou standard pentru calitatea imaginii full-frame

  Senzorul CMOS de 26,2 megapixeli al aparatului Canon EOS RP este incredibil de performant in lumina slaba datorita procesorului DIGIC 8 si optimizorului de obiectiv digital integrat, care asigura rezultate superbe direct din aparatul foto.

  Fotografiati intr-un mod nou

  Canon EOS RP ofera un nou mod de a exploata avantajele oferite de tehnologia full-frame. Fotografiati cu gama dedicata de obiective RF full-frame precum si cu gama larga de obiective EF si EF-S, cu ajutorul unui adaptor, fara a face compromisuri cu privire la performanta optica.

  Manipulare de tip EOS fara compromisuri

  Manerul comod, de tip EOS, alaturi de ecranul tactil cu unghi variabil si de inalta rezolutie, si de vizorul OLED electronic integreaza manipularea de urmatoare generatie intr-un corp usor de numai 485 g1.

  Focalizati oriunde intr-o secunda

  Dual Pixel CMOS AF ofera o zona extinsa de focalizare automata si cea mai mare viteza de focalizare automata din lume, de doar 0,05 secunde, pentru 4779 de pozitii AF selectabile, plus focalizare automata in lumina slaba pana la -5 EV3. Focalizarea automata in functie de pozitia ochiului creeaza portrete clare, iar bracketingul la focalizare ofera adancime maxima a campului pentru toata imaginea.

  Fotografiati flexibil si conectati-va perfect

  De la utilizarea modului Silentios si pana la controlul aparatului de la distanta prin Wi-Fi. Surprindeti toata actiunea cu pana la 5 cps cu ajutorul optiunii de procesare a imaginilor pe aparatul foto si de distribuire prin aplicatia Canon Camera Connect.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal