Aparat foto Mirrorless OLYMPUS E-M1 Mark II, 20.4 MP, 4K, Wi-Fi + Obiectiv M.Zuiko ED 12-45mm PRO kit

Cod produs: MLCM1II1245
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  OM-D E-M1 Mark II

  Revolutionary in every way


  Performanta de mare viteza

  Incercati fotografierea secventiala care este superioara cu mult celei de la majoritatea camerelor DSLR. E-M1 Mark II ofera atat urmarirea cat si blocarea AF/AE la o rezolutie de inalta definitie de 20.4 megapixeli uimitoare, cu detalii bogate. Datorita procesarii in paralel, subiectii in miscare rapida vor fi clari si cu detalii precise, chiar pana la 60cps.

  Single Autofocus

  Alegeti momentul cand fotografierea secventiala ar trebui setata cu Single AF (S-AF) - E-M1 Mark II va realiza pana la 60cps in timp ce urmariti prin vizorul electronic orice subiect in miscare rapida. Toate imaginile sunt captate in format RAW, la rezolutie completa.

  Focalizare automata continua

  Fotografiati fara grija cu AF continuu (C-AF). Functia AF/AE se va concentra in orice moment pe subiect, pentru a va oferi pana la 18cps ori de cate ori veti considera ca este momentul potrivit. Toate imaginile sunt captate in format RAW, la rezolutie completa.

  Precizie si functionalitate

  Sistemul de focalizare automata de mare viteza (AF), integrat in E-M1 Mark II, a fost dezvoltat pentru a capta momente cu precizie de fractiune de secunda. Gratie unei game de functii avansate, aveti in orice moment o imagine clara asupra subiectului.

  121 puncte de focalizare in cruce

  Cu cat mai multe, cu atat mai bine, mai ales cand vine vorba despre urmarirea informatiilor de baza. De aceea, sistemul AF cu detectie a contrastului de faza on-chip de la E-M1 Mark II foloseste 121 de puncte in cruce. Senzorul cu puncte in cruce detecteaza atat liniile verticale cat si cele orizontale.

  Senzor Cross-type (detecteaza linii verticale/orizontale)

  Mobilitate si fiabilitate

  Atunci cand documentati urmatoarele proiecte sau calatoriti prin peisaje deosebite, E-M1 Mark II va permite captarea fotografiilor excelente cu maxim de confort. Are o greutate redusa, o constructie rezistenta la intemperii si o baterie perfecta pentru orice misiune foto.

  Dimensiune compacta

  Chiar si cu un super teleobiectiv M.ZUIKO Pro montat, E-M1 Mark II este mai compact si mai usor decat camerele conventionale echivalente in format 35mm, care permite o mai mare libertate de exprimare la fotografierea din mana.

  Constructie robusta

  Un sistem inteligent de sigilii protejeaza E-M1 Mark II de stropire, praf si temperaturi de pana la -10°C. Astfel puteti lucra pe orice vreme si in orice mediu.

  Calitate excelenta a imaginii

  E-M1 Mark II este un adevarat centru tehnologic. Are un nou senzor Live MOS de 20M si cel mai nou procesor de imagine, TruePic VIII, realizat cu ingineria OLYMPUS de renume. Acestea sunt completate cu caracteristici pentru fotografii si video clare, tip cinema.

  Senzor 20.4M Live MOS si 50M High Res

  Acest senzor nou, de mare viteza, cu un consum redus, stimuleaza sistemele optice pentru a oferi gradatii bogate si o calitate imbunatatita a imaginii si pentru inregistrarea de inalta sensibilitate. Este completat de stratul de protectie AR Coating pentru a reduce efectele de flare si ghosting direct pe senzor. Pentru rezolutie chiar mai mare, exista functia 50M High Res Shot: opt fotografii sunt combinate pentru a genera o singura fotografie de inalta rezolutie, egala cu 50M.

  Procesor de imagine TruePic VIII

  E-M1 Mark II este echipat cu acest nou procesor de imagine, folosind un sistem quad-core dublu si procesarea dedicata AF. Impreuna cu senzorul Live MOS 20M, acestea ofera puterea din spatele vitezei de focalizare automata si calitatii imaginii.

  Inregistrare OM-D Movie 4K

  Compatibil cu 4K (3840 x 2160) si C4K (4096 x 2160), E-M1 Mark II este ideal si pentru productia de film. Cu optiunea de 30P sau 24P, cu o rata de biti maxima de 237Mbps, puteti inregistra in formatul digital standard 4K.

  Stabilizare a imaginii pe 5 axe

  Recreat exclusiv pentru E-M1 Mark II, mecanismul de stabilizare a imaginii ofera performanta de pana la 6.5 trepte de corectie a vitezei obturatorului* pentru compensarea fiabila a miscarilor camerei. Acest sistem revolutionar de stabilizare este perfect pentru capabilitatile video ale modelului E-M1 Mark II si permite fotografierea din mana, in orice conditii de iluminare, precum si realizarea de filme din mana.

  * Impreuna cu noul obiectiv M.ZUIKO Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

  Mai multe caracteristici

  Mod Slient Shutter

  Zgomotul declansatorului si toate sunetele electronice pot fi anulate pentru a oferi o modalitate de fotografiere complet silentioasa. Acest mod de lucru va ofera posibilitatea de a capta cadre cu pasari in natura, cu maxima discretie.

  Focus Bracketing si Focus Stacking

  Aceasta functie este utila pentru fotografierea macro - permite realizarea mai multor fotografii ale subiectului si apoi le suprapune pentru a crea o singura imagine cu claritate de la o margine la alta.*

  Modurile Live Composite si Live Bulb

  Realizati cadre spectaculoase pe timp de noapte si compozitii cu lumina scazuta cu modurile Live Composite si Live Bulb. Puteti vedea cum se construieste imaginea pe ecranul LCD pe masura ce o realizati, oferindu-va deplina libertate de ajustare a expunerii.

  Olympus Capture

  Olympus Capture a fost dezvoltat pentru a oferi functia de tethering pentru profesionisti. Fotografiile se transmit cu usurinta de pe E-M1 Mark II spre PC sau Mac, prin intermediul portului USB 3.0 Tip C.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal