Cod produs: MLCEM10IIPNCKSL

Aparat foto Mirrorless OLYMPUS E-M10 MARK II Pancake, 16 MP, Wi-Fi, argintiu + Obiectiv 14-42mm

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Calitate impresionanta OM-D

  Descoperiti rezolutia exceptionala si detaliile uluitoare care se pot capta cu senzorul OLYMPUS Micro Four Thirds si tehnologia avansata de captare a imaginii care rivalizeaza cu cele disponibile pe camerele D-SLR. Impreuna cu stabilizatorul de imagine extrem de puternic, aceasta tehnologie ofera cele mai bune rezultate de la fiecare obiectiv M.ZUIKO.

  4K Time Lapse

  Utilizati modul Time Lapse pentru a crea o serie de imagini in diverse momente de timp, care pot fi apoi imbinate intr-un film 4K in care timpul pare sa fi fost accelerat. Creati filme uimitoare cu detalii stralucitoare - cu subiecte variate, inclusiv peisaje, natura, scene urbane si industriale si multe altele care se preteaza la magia 4K Time Lapse!

  Plaja variata de obiective

  O gama larga de obiective superb construite completeaza modelul E-M10 Mark II, atat in stil, cat si performanta. De la macro la teleobiectiv, wide, fisheye - acces la o plaja foarte larga de obiective.

  Panoul de directionare AF

  Pentru a focaliza intuitiv controlul in timp ce va uitati prin vizor, puteti schimba tinta de focalizare automata pentru a se potrivi subiectului prin simpla utilizare a degetului pe ecranul senzorial din spatele camerei. Atingeti ecranul si mutati punctul AF unde doriti si continuati actiunea prin vizor in acelasi timp.

  Focus Bracketing

  In acest mod, E-M10 Mark II trage un numar de fotografii, fiecare cu setari de focalizare diferite. Este deosebit de util pentru fotografii apropiate si pentru fotografiere mai buna.

  Built-in flash

  Blitul puternic incorporat al modelului E-M10 Mark II va ofera o flexibilitate suplimentara, care va ajuta sa inregistrati imagini frumoase indiferent de conditiile si lumina de calatorie cu un minim de viteza.

  Modul declansator silentios

  Acum puteti fi in centrul actiunii fara a fi centrul de atractie. Modul de declansare silentios asigura faptul ca declansatorul de declansare nu emite un sunet cand este apasat - pentru o fotografie perfect silentioasa.

  Mod compozit live

  Trageti compozitii frumoase de noapte si de lumina redusa cu modul Live Composite. Aici puteti vedea imaginea acumulata pe ecran pe masura ce imaginea este facuta - oferindu-va libertate deplina de expunere pentru fotografiile statice cu lumina redusa.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor