Aspirator cu abur KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug, 1.5l, 2200W, galben-negru

Cod produs: ASCSC5EASYFIXP
 
2.129,90
-15%
1.810,42 lei
Include taxa verde: 8,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Aspirator cu abur KARCHER SC 5 EasyFix cu Iron Plug, 1.5l, 2200W, galben-negru

  Aparatul de curatat cu abur Karcher SC 5 EasyFix Iron Plug realizeaza o curatare mult mai buna datorita functiei VapoHydro, ce presupune posibilitatea adaugarii de apa calda pentru formarea aburului. Volumul de abur se poate regla pentru fiecare tip de suprafata sau murdarie. Durata de incalzire a acestui curatitor este de 3 minute si se poate curata o suprafata de aproximativ 150mp.

  SC 5 EasyFix cu Iron Plug are inclus kitul pentru podea EasyFix cu racord flexibil pe duza pentru podea si tehnologie inovatoare de schimbare a lavetei. Curatare eficienta ergonomica cu contact complet cu podeaua, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita racordului flexibil al duzei.

  Functie VapoHydro

  Adaugati apa calda pentru formarea rapida a aburului. Murdaria este indepartata mai usor si pur si simplu spalata. Pentru o curatare mai buna.

  Kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare.

  Rezultate optime de curatare a tuturor tipurilor de podele datorita tehnologiei duzei lamelare. Sistem de indepartare a lavetei fara a intra in contact cu aceasta Curatare eficienta, ergonomica, are contact complet cu podeaua, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita racordului flexibil al duzei.

  Rezervor de apa detasabil pentru reumplere continua

  Pentru curatare continua si reumplere confortabila cu apa.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal