Aspirator vertical cu abur ROWENTA Clean&Steam RY7535WH, 0.4l, 1700W, autonomie max 40 min, tehnologie ciclonica, negru-argintiu

Cod produs: ASPRY7535WH
 
433,97 lei
Include taxa verde: 5,04 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Aspirator vertical cu abur ROWENTA Clean&Steam RY7535WH, 0.4l, 1700W, autonomie max 40 min, tehnologie ciclonica, negru-argintiu

  Curatenie perfecta in cel mai scurt timp!

  Clean&Steam de la Rowenta iti ofera o solutie inovativa pentru a mentine podelele curate intr-un timp scurt. Multumita capului de aspirare Dual Clean&Steam, conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului si a sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur, dintr-o singura miscare. Rezultatele de aspirare sunt remarcabile si iti ofera confort in ceea ce priveste sanatatea ta si a celor din jur. Produsul este perfect adaptat pentru orice fel de podea dura.

  *U&A - Ingrijirea locuintei 2013 - Franta, Germania si Italia.

  Podele perfect curatate, dintr-o singura miscare!

  Clean&Steam de la Rowenta iti ofera o solutie inovativa pentru a mentine podelele curate intr-un timp scurt, dintr-o singura folosire. Acest produs aspira si curata cu abur podelele dure, dintr-o singura miscare, eliminand pana la 99% din bacterii, fara a folosi vreun detergent sau vreo substanta chimica. Tehnologia ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru rezultate de curatare de lunga durata, in timp ce fluxul de abur poate fi adaptat in functie de tipul de podea dura (parchet, gresie, linoleum etc.). Clean&Steam este solutia perfecta pentru rezultate de curatare remarcabile, dintr-o singura sesiune.

  2 in 1: Aspira si igienizeaza fara detergent dintr-o singura miscare

  Petrecem in medie circa 34 de minute aspirand si 31 de minute spaland cu mopul podelele in fiecare saptamana*. Clean&Steam de la Rowenta este combinatia perfecta intre un aspirator vertical de inalta eficienta si un mop cu abur. Nu mai pierde timpul folosind un aspirator clasic apoi mopul, cu aspiratorul Rowenta poti face ambele proceduri dintr-o singura miscare lasand podelele perfect curatate.

  Un cap de aspirare eficient

  Capul de aspirare Dual Clean&Steam este conceput pentru a facilita miscarea naturala de du-te vino a produsului. Multumita sistemului inovativ folosit, praful este aspirat inainte ca podeaua sa fie curatata cu abur.

  Igienizeaza fara detergent dintr-o singura miscare

  CLEAN&STEAM elimina pana la 99% din bacterii si germeni folosind doar apa de la robinet.

  Performante perfecte

  Spre deosebire de filtrele clasice care se infunda, tehnologia ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru rezultate de curatare de lunga durata.

  Abur perfect adaptat in functie de tipul podelei

  Fluxul de abur poate fi adaptat in functie de tipul de podea (parchet, gresie, linoleum etc.).

  Benefic pentru podea si mediul inconjurator

  Produsul nu necesita detergent sau vreo substanta chimica pentru curatare.

  Pregatit chiar si pentru sesiuni de curatare lungi

  Produsul dispune de un rezervor de apa de 0.7l, cu ajutorul caruia poti curata pentru 40 minute* sau o suprafata de 100 m2 fara a realimenta recipientul de apa.

  Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat;
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;
  • 6.500 de centre de service la nivel mondial.

   

   

   

   

   

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.5
  2 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal