Banda etichete BROTHER TZe-243, 18 mm, 8 m, Albastru pe Alb

Cod produs: CSMTZE243
Banda etichete BROTHER TZe-243, 18 mm, 8 m, Albastru pe Alb
Banda etichete BROTHER TZe-243, 18 mm, 8 m, Albastru pe Alb
 
73,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Compatibila cu o gama larga de imprimante Brother P-touch, aceasta caseta originala cu banda de etichete laminate TZe-243 este practica datorita combinatiei de culori usor de citit, albastru pe alb - astfel ca este utila acasa, la birou, sau in alte medii de lucru.

  • Latime de 18mm, lungime de 8m
  • Caseta originala Brother de calitate inalta
  • Asigura rezultate rezistente si lizibile

  Aceasta banda de etichete laminata TZe-243 a fost testata riguros de catre Brother si ne-am asigurat ca este cat se poate de rezistenta.

  Combinatia de albastru pe alb a acestei benzi TZe-243 inseamna ca poate avea numeroase utilizari, de la etichete pentru telefoane, dosare si echipamente de birou, la ajutor in a va pastra organizat la munca, sau a face totul usor de identificat in dulap sau pe rafturile de acasa.

  Aceste benzi laminate adezive au fost dezvoltate pentru a rezista la temperaturi mari, si sunt rezistente la substante chimice, abraziune, lumina soarelui si scufundarea in apa, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea in interior sau exterior.

  Inlocuirea casetei cu banda P-touch este usoara si benzile de etichete TZe vin intr-o varietate de latimi, culori si materiale, oferind liberate in creatie.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal