Banda etichete BROTHER TZe-FX221, 9 mm, 8 m, Negru pe Alb

Cod produs: CSMTZEFX221
Banda etichete BROTHER TZe-FX221, 9 mm, 8 m, Negru pe Alb
Banda etichete BROTHER TZe-FX221, 9 mm, 8 m, Negru pe Alb
 
72,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Ideala pentru crearea de etichete pentru cabluri, fir, tuburi PVC sau alte forme cilindrice, iar adezivul special al acestei benzi de etichete TZe-FX221 negru pe alb va asigura ca etichete importante raman fixate. Compatibila cu imprimantele P-touch care au simbolul TZ sau TZe pe capac.

  • Latime de 9mm, lungime de 8m;
  • Caseta originala Brother de calitate inalta;
  • Asigura rezultate clare si rezistente.

  Creata in special pentru identificarea cablurilor si a firelor, aceasta banda de etichete TZe-FX221 de 9mm a fost testata riguros de catre Brother pentru a va asigura ca puteti imprima etichete de identificare rapid si eficient.

  Dezvoltata cu un adeziv special care permite etichetelor sa fie aplicate usor pe cabluri, tuburi PVC sau alte obiecte cilindrice, banda Brother TZe-FX221 negru pe alb este potrivita si pentru alte suprafete curbate precum tevi sau conducte. Etichetele pot infasurate in jurul cablurilor, sau fixate in forma de steag.

  Compatibila cu gama de imprimante P-touch, etichetele laminate au fost proiectate sa reziste la variatii de temperatura, apa, substante chimice, lumina soarelui si abraziune.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal