Bautura energizanta HELL ENERGY Classic bax 0.25L x 24 cutii

Cod produs: BAR599988403446
Bautura energizanta HELL ENERGY Classic bax 0.25L x 24 cutii
Bautura energizanta HELL ENERGY Classic bax 0.25L x 24 cutii
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Bautura energizanta HELL ENERGY Classic bax 0.25L x 24 cutii

  Despre Hell

  Lider pe piata locala, disponibil deja pe 4 continente si in peste 50 de tari, „Puterea INFERNALA” este imbuteliata in fabrica noastra cu tehnologie de ultima generatie din Szikszó. La HELL ENERGY Magyarország Kft., consideram calitatea si inovatia ca fiind printre cele mai importante deziderate ale companiei noastre. De la lansarea marcii noastre in anul 2006, aceste valori au fost considerate simbolurile companiei HELL. Fabrica de imbuteliere a companiei, Borsod County, echipata cu o tehnologie de productie germana fara egal, produce bauturi energizante respectand strict reglementarile de siguranta alimentara FSSC 22000.

  Fabrica Szikszó, echipata cu unele dintre cele mai moderne tehnologii, a fost deschisa in anul 2011, cand marca HELL avea doar cinci ani, acesta reprezentand un eveniment important in istoria scurta, dar de succes a companiei. Alimentata de cele doua companii germane de productie a masinariilor (Krones, KHS) cu 4 linii de imbutelliere cutii si 1 linie de imbuteliere sticle PET, fabrica are o performanta remarcabila chiar si dupa standardele europene. In prezent, complexul fabricii imbuteliaza zilnic 7 milioane de cutii de aluminiu cu energia lichida HELL, cu ambalajul sosind de la propria fabrica de productie de imbuteliere, deschisa in anul 2017, denumita QUALITY PACK. Datorita proceselor coordonate de lucru, fabrica de imbuteliere si cea de cutii HELL au fost castigatorii Premiului Fabrica Anului in categoria Cel mai Eficient Suport de Productie, in anul 2019.

  Aroma plina de prospetime HELL este asigurata de ingredientele de calitate excelenta, zahar si, in afara de apa potabila de la robinet, apa cristalina oferita de 6 fantani adanci, localizate in fabrici. Procesul de productie a bauturii energizante este supravegheat de profesionisti bine instruiti, care asigura ca doar produsele de calitate perfecta ajung pe rafturi si la clienti. Fiecare secunda a procesului de productie se petrece conform unei serii stricte de reglementari. Sistemul are capacitatea de a reactiona si optimiza mecanismul de productie, in orice moment, daca detecteaza erori.

  Cresterea volumului de productie si serviciul sigur al pietelor de export au facut necesara constructia primei fabrici maghiare de imbuteliere a bauturilor racoritoare, QUALITY PACK. Un membru al Grupului Companiei HELL si construita in decurs de doar 8 luni, fabrica de 42.000 m2 a fost finalizata in primavara anului 2017. QUALITY PACK produce 1,5 miliarde de cutii din aluminiu si ajunge in topuri in fiecare an, utilizand 100% materiale reciclate. Cu constructia fabricii, HELL ENERGY poate spune cu siguranta ca produsele sale sunt concepute complet independent, fara a utiliza surse externe.

  Transportul produselor companiei este efectuat cu cooperarea BHS Trans Kft. si cantitatea incredibila de bauturi energizante si racoritoare este depozitata in magazia complet automatizata, deschisa in primavara anului 2019.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal