Bautura energizanta RED BULL Pepene Rosu bax 0.25l x 6 cutii

Cod produs: SUC99142
Bautura energizanta RED BULL Pepene Rosu bax 0.25l x 6 cutii
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Bautura energizanta RED BULL Pepene Rosu bax 0.25l x 6 cutii

  Cafeina e cunoscuta din antichitate. Era consumata din surse naturale precum ceaiul, cafeaua, boabele de cacao sau nucile de cola si era apreciata pentru efectul stimulator asupra corpului.

  Cafeina:

  Cafeina e cunoscuta din antichitate. Era consumata din surse naturale precum ceaiul, cafeaua, boabele de cacao sau nucile de cola si era apreciata pentru efectul stimulator asupra corpului.

  Complexul de vitamina B:

  Vitaminele sunt micronutrienti esentiali pentru mentinerea functiilor fizicenormale.

  Zahar:

  Red Bull Energy Drink este produs cu zahar din sfecla de zahar.

  Taurina:

  Taurina este un aminoacid ce se gaseste in mod natural in corpul omenesc si e prezenta in dieta noastra zilnica. Este implicata intr-o serie larga de procese biologice.

  Apa de izvor din Alpi:

  Evident, apa este un ingredient de baza din Red Bull.

  O doza are mai multe vieti

  Sustenabilitatea a fost dintotdeauna in ADN-ul Red Bull: Asta inseamna ca punem accent pe gestionarea corespunzatoare a dozelor si ambalajelor, dar si pe reducerea emisiilor de carbon si a energiei consumate in productie si aprovizionare pe cat posibil.

  Fiecare din dozele noastre de aluminiu este 100% reciclabila

  Doza de aluminiu este unul din foarte putinele ambalaje alimentare care pot fi reciclate in intregime - chiar poate fi topita si reciclata de un numar nelimitat de ori fara pierderea proprietatilor. Acesta este un avantaj decisiv pentru ca reciclarea unei doze de aluminiu presupune utlizarea a doar 5% din energia necesara producerii uneia noi.

  Dozele de aluminiu sunt foarte usoare, opace, neutre la gust, compacte, dar si rezistente. Aceste proprietati ii asigura consumatorului cea mai buna calitate si cea mai ridicata perioada de valabilitate pentru bauturi. In plus, emisiile de CO₂ pot fi reduse datorita dimensiunilor compacte, formei si greutatii scazute la transport.

  Reciclare

  Poti topi si recicla o doza de aluminiu de un numar nelimitat de ori. Asta salveaza o cantitate semnificativa de energie.

  Economie de energie

  Folosirea aluminiului reciclat are ca rezultat utilizarea a cu 95% mai putina energie comparativ cu utilizarea de aluminiu nou.

  Ciclul de viata al unei doze

  Aluminiul este unul din materialele care se recicleaza cel mai usor. Daca este reciclata eficient, o doza poate fi transformata intr-una noua in termen de 60 de zile.

  Producem constant intr-o maniera axata pe conservarea resurselor

  Am reusit sa minimizam distantele pe care sunt transportate dozele prin trecerea celor doua unitati de productie din Austria si Elvetia la asa-numita productie ”perete in perete”. In acest proces inovator, productia dozelor, a bauturii si imbutelierea se fac in aceeasi locatie. Dupa imbuteliere, transportam majoritatea dozelor pe cale ferata in porturi localizate convenabil, de unde pleaca pe calea apei in intreaga lume.

  Centralizare prietenoasa cu mediul

  Majoritatea dozelor de Red Bull pentru cele 171 de piete sunt produse la o unitate de productie centrala, conform principiului ”perete in perete”. Asta inseamna ca productia si imbutelierea se intampla in acelasi loc - ceea ce inseamna beneficii enorme pentru mediu. In plus, deja 80% din energia necesara productiei vine din surse regenerabile.

  Reducem emisiile cu tone de CO₂

  Datorita productiei ”perete in perete”, mai mult de 5 miliarde de doze nu trebuie sa fie transportate sau procesate inainte de a parasi fabrica spre destinatie. Asta corespunde cu reducerea emisiilor a mai mult de 30 de mii de drumuri cu tirul intr-un an, adica aproape 13 mii de tone de CO₂

  Calitate

  Gratie proceselor de productie avansate, putem garanta aceeasi calitate a produselor in intreaga lume.

  Noi tehnologii

  Noi tehnologii de imbunatatire a eficientei, care in acelasi timp ajuta la conservarea resurselor naturarale, pot fi implementate imediat.

  Transportam constant intr-o maniera prietenoasa cu mediul inconjurator

  La Red Bull, reducem constant emisiile prin optimizarea trasportului si a ciclurilor de productie. Dozele de aluminiu compacte si usoare sunt un factor cheie in reducerea emisiilor de CO₂ la transport, ambalare si stocare. Dozele de aluminiu sunt cu pana la 20% mai eficiente decat ambalajele PET si cu pana la 40% mai eficiente la transport. In plus, preferam modalitatile de transport prietenoase cu mediul in toate ocaziile posibile.

  De indata ce dozele de Red Bull sunt umplute, sunt transportate din Austria si Elvetia in peste 171 de tari. Oridecateori posibil, transportul se face pe apa sau pe cale ferata. Tirurile sunt folosite daca nu exista o alta varianta de livrare rezonabila. La Red Bull continuam eforturile de a livra tot mai mult pecale marina si cale ferata.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal