Cod produs: MDS43760

BD-RE DL VERBATIM 43760, 2x, 50GB, 1buc

 
Reducere
48%
23,40lei
44,99
Stoc epuizat
 • Aparitia tehnologiei Blu-ray a dus la introducerea discurilor de stocare de mare capacitate pentru a veni in intampinarea cererii produse de dezvoltarea rapida a televiziunii de inalta definitie (HDTV).

  Numele discurile Blu-ray provine de la tehnologia cu laser albastru. Culoarea albastra a razei laser se datoreaza lungimii de unda mai reduse a acesteia. Laserul albastru are o lungime de unda de 405 nm, in timp ce tehnologia cu laser rosu pentru DVD foloseste o lungime de unda de 650 nm. Avand un laser albastru cu o lungime de unda mai mica, se pot scrie date pe o suprafata mai mica, pe disc incapand astfel mult mai multe date.

  Discurile Blu-ray au o capacitate de stocare de 3 pana la 5 ori mai mare decat DVD-urile inregistrabile standard, permitand inregistrarea, rescrierea si redarea materialelor video de inalta definitie.

  A se utiliza numai in unitati sau inregistratoare care accepta discuri Blu-ray fara cartus. Acest disc este compatibil cu specificatiile BD-RE Versiunea 2.1.

  *GB = 1 miliard de octeti. Capacitatea disponibila pentru stocare va fi mai mica; dispozitivul utilizeaza pana la 10% din memorie pentru formatare si alte functii.

 • Caracteristici generale

  Tip discBD-RE DL
  Capacitate (GB)50
  Viteza de scriere2x
  Cantitate1
  Alte detaliiAcest disc este compatibil cu specificatiile BD-RE Versiunea 2.1
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.