BD-RE SL VERBATIM 43615, 2x, 25GB, 1buc

Cod produs: MDSBDRE43615V
BD-RE SL VERBATIM 43615, 2x, 25GB, 1buc
 
PRP:
9,90 lei
5,31 lei
Include taxa verde: 0,10 lei.
in anumite magazine
 • Descriere

  Aparitia tehnologiei Blu-ray a dus la introducerea discurilor de stocare de mare capacitate pentru a veni in intampinarea cererii produse de dezvoltarea rapida a televiziunii de inalta definitie (HDTV).

  Numele discurile Blu-ray provine de la tehnologia cu laser albastru. Culoarea albastra a razei laser se datoreaza lungimii de unda mai reduse a acesteia. Laserul albastru are o lungime de unda de 405 nm, in timp ce tehnologia cu laser rosu pentru DVD foloseste o lungime de unda de 650 nm. Avand un laser albastru cu o lungime de unda mai mica, se pot scrie date pe o suprafata mai mica, pe disc incapand astfel mult mai multe date.

  Discurile Blu-ray au o capacitate de stocare de 3 pana la 5 ori mai mare decat DVD-urile inregistrabile standard, permitand inregistrarea, rescrierea si redarea materialelor video de inalta definitie.

  A se utiliza numai in unitati sau inregistratoare care accepta discuri Blu-ray fara cartus. Acest disc este compatibil cu specificatiile BD-RE Versiunea 2.1.

  *GB = 1 miliard de octeti. Capacitatea disponibila pentru stocare va fi mai mica; dispozitivul utilizeaza pana la 10% din memorie pentru formatare si alte functii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal