Cod produs: AUT9006PRB1

Bec auto far halogen PHILIPS HB4 Vision+30%, 12V, 55W, P22d, blister 1 bucata

 
Reducere
20%
39,99lei
49,99
Stoc epuizat
 •  

  Simtiti-va in siguranta, conduceti in siguranta

  Producand cu 30% mai multa lumina in comparatie cu un bec auto standard, becurile pentru faruri Vision asigura performanta excelenta a razei de lumina, la un pret foarte competitiv si Calitatea Echipamentului Original, pentru siguranta si confort mai mare.

   

  Becurile Vision proiecteaza lumina cu 10 m mai lunga fata de lampile standard

  Solutiile noastre de iluminat produc o raza de lumina puternica si precisa, cu randament maxim. Producem intotdeauna cele mai bune si mai eficiente solutii de iluminat, deoarece stim ca iluminatul nostru de inalta calitate poate salva o viata, intr-o zi.

   

   

  Siguranta pe drum incepe cu a vedea si a fi vazut

  Lumina este o parte fundamentala a experientei de condus si lumina este prima si singura parte a circuitului de siguranta, care ajuta efectiv la prevenirea accidentelor. Philips promoveaza protectia activa de siguranta, pentru a preveni accidentele prin cresterea vizibilitatii generale si a iluminarii drumului.

   

   

  Philips este alegerea tuturor producatorilor importanti de masini

  Timp de 100 de ani, Philips s-a aflat in fruntea industriei de iluminare auto, prezentand inovatii tehnologice care au devenit dotari standard la automobilele moderne. Astazi, una din doua masini din Europa si una din trei masini din lume este echipata cu elemente de iluminare de la Philips.

   

   

  Schimbati ambele lampi odata, pentru mai multa siguranta

  Este recomandat sa le schimbati in pereche, pentru performanta simetrica a luminii.

   

   

  Gama larga de lampi de 12 V pentru a indeplini toate functiile

  Care lampa de 12 V pentru ce functie? Oferta Philips Automotive include toate functiile auto specifice: faza lunga, faza scurta, lampa de ceata fata, semnalizator fata, semnalizator lateral, semnalizator spate, lampa stop, lampa marsarier, lampa de ceata spate, lampi numar de inmatriculare, pozitii spate/lampa de parcare, lampi interior habitaclu.

   

   

  Lampile auto Philips sunt fabricate din sticla de cuart de inalta calitate

  Sticla de cuart UV este mai puternica decat sticla calita, fiind foarte rezistenta la temperaturi extreme si vibratii, ceea ce elimina riscul de explozie. Lampile din sticla de cuart de la Philips (filament 2 650o C si sticla 800o C) pot rezista socurilor termice severe. Avand capacitatea de presiune crescuta in interiorul lampii, sticla de cuart UV poate produce o lumina mai puternica.

   

   

  Lampile auto Philips sunt extrem de rezistente la umiditate

  Numai un bec fabricat din sticla de cuart (filament 2650°c, sticla 800°c) poate rezista la socuri termice: daca o picatura de apa rece atinge becul fierbinte, ceea ce se poate intampla atunci cand conduceti prin apa cu un far spart.

   

   

  Producator premiat de lampi auto

  Lampile noastre sunt premiate adesea de expertii auto.                                                                                             

   

   

  Lampile auto Philips sunt extrem de rezistente la radiatiile UV

  Tehnologia speciala de acoperire impotriva radiatiilor UV de la Philips protejeaza farurile impotriva radiatiilor ultraviolete daunatoare, ceea ce face ca sticla cu cuart si invelis UV de la Philips sa fie perfecta pentru toate conditiile de condus, asigurand longevitatea farurilor.

   

  Respecta standardele ridicate de calitate ale omologarii ECE

   Philips Automotive se dedica furnizarii celor mai bune produse si servicii din clasa de pe piata Producatorilor de Echipamente Originale, precum si de pe piata pieselor de schimb. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de inalta calitate si testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranta si confortul la volan pentru clientii nostri. Intreaga noastra productie este meticulos testata, controlata si certificata (ISO 9001, ISO 14001 si QSO 9000) la cele mai inalte cerinte ECE.

 • Caracteristici generale

  CompatibilitateAuto
  Tip produsBec
  AmbalareBucata
  Numar surse de iluminat1
  Tip becHalogen
  Intensitate lumina (%)Sub 100

  Caracteristici tehnice

  SocluHB4
  Tensiune (V)12
  Putere (W)55
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.