Altex, certificata si in acest an Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate-pret

Altex Romania ramane in continuare numarul 1 in preferintele romanilor, din punctul de vedere al raportului calitate-pret, potrivit sondajului Best Buy Award 2019/2020 fiind declarata cea mai buna companie de pe piata locala pe segmentul electronice pentru casa si bucatarie, in ceea ce priveste raportul calitate-pret. De asemenea, Altex a primit distinctia Best Buy Award 2019/2020 si pentru cel mai bun lant de magazine retail de echipament high-tech si electronice din tara, din perspectiva preturilor si a serviciilor oferite. Este cel de-al saptelea an consecutiv in care ne plasam pe primul loc in topul preferintelor clientilor romani.

Cele doua certificari Best Buy Award 2019/2020 primite sustin sloganul nostru - „Cel mai mic pret din Romania”, precum si promisiunea de a oferi de „2 X diferenta”, daca gasesti in alta parte mai ieftin”. Indiferent daca vor sa cumpere electrocasnice mari sau electrocasnice mici, laptopuri, telefoane, aspiratoare, produse pentru bebelusi, televizoare, calculatoare pentru gaming, jocuri PC, biciclete electrice, masini second hand, produse cosmetice, parfumuri, trolere si alte produse, clientii nostri au tot timpul garantia unor produse de calitate, la preturi avantajoase.

Certificarile Best Buy Award 2019/2020 au fost acordate ca urmare a raspunsurilor oferite de cei 1.200 de romani participanti. Respondentii la sondajul Best Buy Award 2019/2020, realizat de organizatia internationala ICERTIAS, cu sediul in Elvetia, au fost intrebati care este cel mai bun lant de magazine retail de echipament high-tech si electronice din tara, in functie de raportul calitate-pret, iar cei mai multi dintre ei au mentionat Altex. Totodata, cei mai multi dintre respondenti au spus si ca Altex este cea mai buna companie de electronice pentru casa si bucatarie, din perspectiva raportului calitate-pret. Participantii la sondaj au primit intrebari deschise cu privire la produsele si serviciile despre care sunt de parere ca au cel mai bun raport calitate-pret.

Ne mandrim cu medaliile Best Buy Award pe fiecare pagina a website-ului nostru. Certificarile Best Buy Award sunt vizibile in partea de jos a fiecarei pagini, sub forma unor medalii de culoare albastra. Medaliile Best Buy Award inseamna ca mai multi cumparatori au confirmat ca produsele noastre ofera cea mai buna valoare pentru pretul platit. In plus, ele ii ajuta si pe alti viitori clienti sa gaseasca produsele noastre cu cel mai bun raport calitate-pret. Ii indemnam pe clienti nostri ca ori de cate ori vor sa cumpere ceva de la Altex sa caute medalia Best Buy Award si sa incerce produsele si serviciile pe care le-au recunoscut ca fiind cele mai bune raportat la calitate si pret.

Sondajul Best Buy Award 2019/2020 a fost realizat pe un esantion de 1.200 de utilizatori romani de internet mai mari de 15 ani, prin metoda Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness (CAWI - DEEPMA). Misiunea studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaste experientele utilizatorului si perceptiile referitoare la produsele si serviciile despre care consumatorul considera ca ofera cel mai bun raport pret-calitate (asa numitul „best buy“).

Studiul ICERTIAS Best Buy Award se desfasoara in conformitate cu prevederile Codexului International pentru Implementarea Studiilor de Piata si Sociale, adoptat de Camera Internationala de Comert (ICC) si de Asociatia mondiala pentru sondaje de piata, speciale si de opinie (ESOMAR).


Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal