Cumpara orice produs din echipamentul Nationalei de Fotbal a Romaniei minimum de 200 lei si te poti alatura Echipei Nationale de fotbal a Romaniei la meciurile din Germania!Inscrie-te in perioada 21 martie – 3 aprilie 2024 la Campania "Castiga bilete la meciurile Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sau de baxuri de bere!" si poti castiga un bilet la meciurile Echipei Nationale a Romaniei din Germania sau unul din cele 1000 de baxuri de bere Bergenbier!

Echipamentul Nationalei de Fotbal a Romaniei
Vezi toate produsele

 

Castigatorii vor fi anuntati la finalul campaniei si daca te afli printre ei, vei fi contactat de noi.

Pentru a te putea inscrie in campanie, urmareste pasii de mai jos:CUM TE INSCRII LA CAMPANIE?

  • 1. Achizitioneaza orice produs din echipamentul Nationalei de Fotbal a Romaniei de minimum 200 lei pana pe 03 aprilie, online sau din magazine, autentificat din contul de utilizator pe altex.ro sau in aplicatia Altex.

  • 2. Logheaza-te in contul tau pe altex.ro sau in Aplicatia Altex sau creeaza-ti un cont AICI.  • 3. Inscrie-te la campanie si exprima-ti acordul pentru participare, printr-una dintre cele 2 modalitati:
  •       • acceseaza din cont sectiunea "Comunicare - Castiga bilete la meciurile Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sau baxuri de bere!" si bifeaza casuta "☑ Inscrie-te la Campania Castiga bilete la meciurile Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sau baxuri de bere!";
  •       • sau, daca ai cumparat online, bifeaza casuta "☑ Inscrie-te la Camapania Castiga bilete la meciurile Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sau baxuri de bere!" in pagina de sumar a comenzii;Intrebari frecvente

Pentru a putea participa, e nevoie sa detii un cont online pe altex.ro sau in aplicatia Altex, sa achizitionezi produse ale Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de minimum 200 lei in perioada 21 martie – 3 aprilie 2024 si sa bifezi inscrierea in campanie din contul online sau in pagina de sumar comanda.
Daca nu ai deja creat un cont online de utilizator, atunci trebuie sa iti creezi contul online. In cazul in care cumperi din magazinul fizic, pentru a asocia comanda in contul online, trebuie sa folosesti acelasi numar de telefon din contul online. In caz contrar, comanda/achizitia nu va fi asociata contului de utilizator, nu va fi inregistrata online si astfel nu vor fi indeplinite conditiile participarii la Campanie.
Da. Daca ai deja creat un cont online de utilizator, achizitia facuta in magazin va fi asociata automat contului, daca numarul de telefon oferit la casa de marcat corespunde cu numarul de telefon inregistrat in contul online.
Castigatorii vor fi contactati pe adresa de e-mail inregistrata in contul online dupa ce se va verifica eligibilitatea participarii lor la campanie.
Termenul maxim de livrare a premiului este de 15 zile lucratoare de la data validarii castigatorului. Premiul va fi livrat prin intermediul serviciilor de curierat. Pentru castigatorii biletelor la meciuri, conform regulilor UEFA acestia trebuie sa puna la dispozitia Organizatorului prezentei campanii urmatoarele date:nume, prenume, adresa de email si copie dupa C.I. cu 5 saptamani inainte de meci, biletele urmand a fi emise pe numele acestora, iar la stadion se vor prezenta inclusiv cu actul de identitate pe care il vor da.

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor