Cod produs: BDPBDP3490M

Blu-ray player Smart 3D PHILIPS BDP3490M/12, USB, Negru

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  

  Redarea discurilor Blu-ray 3D pentru o experienta Full HD 3D acasa

  Full HD 3D ofera iluzia de profunzime pentru o experienta de vizualizare cinematografica superioara, realista acasa. Imagini separate pentru ochiul drept si ochiul stang sunt inregistrate la calitate 1920 x 1080 Full HD si sunt redate alternativ pe ecran la mare viteza. Urmarind aceste imagini prin ochelari speciali care sunt temporizati pentru a deschide si a inchide lentila stanga si lentila dreapta in sincronizare cu imaginile alternative, este creata experienta de vizualizare Full HD 3D.

   

  DivX Plus HD certificat pentru redare DivX inalta definitie

  DivX Plus HD ofera cele mai recente realizari in tehnologia DivX pentru a va permite sa va bucurati de clipuri video HD si de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD accepta redarea de continut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC intr-un container de fisier MKV), acceptand de asemenea versiuni anterioare video DivX pana la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevarat.

   

  Dolby TrueHD pentru sunet de inalta fidelitate

  Dolby TrueHD ofera cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD va completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.

   

   

  Transformati-va Smartphone-ul intr-o telecomanda pentru produse AV Philips

  Aplicatia de telecomanda MyRemote Philips va permite sa va utilizati iPhone-ul sau iPod Touch-ul sau Smartphone-ul Android pe post de telecomanda pentru a va controla produsele AV Philips legate in retea. Aplicatia recunoaste automat playerul dvs.* Blu-ray Philips, sistemul Home theater sau sistemul audio Streamium conectat la reteaua dvs. Wi-Fi la domiciliu si va ofera control instantaneu asupra dispozitivelor aflate oriunde in caminul dvs. Iar daca aveti mai mult de un produs AV Philips legat in retea, aplicatia va va permite sa comutati intre acestea si sa controlati independent pe fiecare dintre acestea. Aceasta aplicatie gratuita este creata exclusiv de catre Philips.

   

   

  SimplyShare pentru a conecta si transmite wireless tot divertismentul

  Philips SimplyShare va permite sa partajati muzica, filmele si fotografiile dvs. de pe tableta, smartphone si PC-uri cu sistemul home theater si playerul Blu-ray. Puteti transmite tot divertismentul direct de pe dispozitivele compatibile DLNA sau puteti utiliza telecomanda pentru a accesa si transmite fisiere media de pe PC. Pentru cea mai buna experienta wireless, instalati aplicatia SimplyShare pe tableta sau smartphone. Acum sunteti gata sa va bucurati de tot divertismentul dvs. fara efort.

   

   


  USB 2.0 reda filme/muzica de pe unitatea flash USB/hard disk

  Universal Serial Bus sau USB este un standard din domeniu care permite conectarea de mare viteza si usoara a dispozitivelor periferice la PC-uri, produsele electronice de larg consum si produse mobile. USB 2.0 ofera o performanta mai buna si mai rapida - de pana la 40 de ori mai rapid decat USB 1.0 si cu o viteza a transferului de date de pana la 480 Mbps de la 12 Mbps initial. La conectare, totul este configurat automat. Cu USB 2.0, este suficient sa conectati dispozitivele portabile USB sau unitatile hard disk, selectati filmul, muzica sau fotografia si redarea incepe.

 • Caracteristici generale

  Tip produsBluray Player

  Altele

  Putere consumata in functiune (W)12W
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.