Boiler electric ATLANTIC O'PRO 81BE9101, 50l, 1500W, alb

Cod produs: BLR81BE9101
 
569,90 lei
Include taxa verde: 12,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Boiler electric ATLANTIC O'PRO 81BE9101, 50l, 1500W, alb

  Boilerul electric orizontal de la ATLANTIC EGIPT are o capacitate foarte mare de stocare a apei, ajungand la 50 de litri. Boilerul este special conceput pentru a consuma mai putina energie spre deosebire de un boiler obisnuit, cu pana la 25%. Nivelul maxim al temperaturii este de 65 de grade, care se poate obtine dupa un interval de 40-100 de minute.

  Mecanismul de functionare al boilerului este prevazut cu protectie speciala prin care este asigurata fiabilitatea si eficienta acestuia. In acest fel boilerul nu risca sa se deterioreze cu usurinta si isi poate mentine functionalitatea fara intrerupere pentru o perioada foarte indelungata de timp. Boilerul este dotat cu termostat reglabil prin care se permite ajustarea temperaturii apei in functie de preferinta sau de nivelul de consum pe care il consideram adecvat.

  Din cauza capacitatii mari de stocare si a masei suplimentare, boilerul se monteaza orizontal pentru distributia mai buna a greutatii. Acest lucru ajuta si din punctul de vedere al amenajarii spatiului disponibil. Un boiler orizontal ocupa mai putin spatiu din inaltimea camerei unde este instalat, ceea ce poate fi un avantaj daca nu dispunem de suficient loc.

  Boilerul este foarte simplu de utilizat. Dupa instalare acesta va functiona in permanenta astfel incat vom dispune de apa calda la orice ora dorim. Capacitatea destul de mare a boilerului il face sa fie o alegere potrivita pentru o familie ceva mai numeroasa. Prin limitarea temperaturii maxime admise, boilerul poate furniza apa calda pentru mai multe activitati desfasurate consecutiv, apa mentinandu-si constanta temperatura pentru mai mult timp. Astfel, se pot realiza mai multe dusuri succesive, fara sa asteptam mult timp pentru ca apa sa revina la temperatura dorita.

  Boiler electric cu acumulare confectionat din otel, emailat la interior si izolat cu spuma de poliuretan de inalta densitate. Anodul de magneziu este protejat de o rezistenta, ce are rolul de a neutraliza potentialele electrice din rezistenta pentru incalzire si boiler, crescand eficienta si durata de viata. Gradul de protectie, conform standardelor europene, este IP 24 sau IP 25, printr-un ansamblu dielectric. Este echipat cu termostat reglabil, semnalizat cu LED, anod de magneziu, difuzor pentru apa rece (pe intrare), colector de inox pentru apa calda (pe iesire), element de incalzire imbracat in cupru.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal