Boiler electric GORENJE GBK120ORLNC6, 120l, 2000W, alb

Cod produs: BLRGBK120ORLNC6
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Boiler electric GORENJE GBK120ORLNC6, 120l, 2000W, alb

  Detalii produs:

  Protectia impotriva supra-incalzirii

  Protectia impotriva supra-incalzirii impiedica cresterea temperaturii apei in radiator peste 90°C. Dispozitivul de incalzire a apei se opreste si avertizeaza utilizatorul ca temperatura apei este prea mare din cauza unei probleme de functionare. Protejeaza astfel utilizatorul impotriva arsurilor accidentale.

  Functia anti-Legionella

  Daca temperatura apei depozitata in rezervor nu atinge niciodata 65 ° C pe o perioada de 14 zile consecutive, elementul de incalzire electrica se va activa automat si va incalzi apa la o temperatura care impiedica aparitia si care distruge eficient bacteria Legionella din apa.

  Protectie dubla anti-coroziune

  Emailul superior super-curat și anodul mare de sacrificiu, din magneziu, permit rezistența chiar și în cele mai dure condiții de funcționare, fără aditivi nocivi în apă.

  Dispozitive cu conducta, de incalzire indirecta a aerului

  Radiatoarele electrice introduse in flansa de incalzire fabricata din otel special si emailata impotriva coroziunii asigura o durata lunga de functionare, intrucat nu intra in contact direct cu apa.

  Protectia impotriva incendiilor

  Impiedica pornirea dispozitivului de incalzire a apei daca acesta nu este umplut cu apa inainte de conectarea la sursa de alimentare. Protejeaza astfel interiorul radiatorului impotriva supra-incalzirii si uzurii ulterioare a elementului de incalzire.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal