Cod produs: BLRGCV804724DC2

Boiler electric TESY Modeco Ceramic GCV 8047 24D C21 TS2R, 80l, 2400W, alb

 
Reducere
14%
713,71lei
829,90
Stoc epuizat
 • ModEco Ceramic

  Boilerele electrice din gama ModЕco Ceramic sunt adaptate pentru a functiona in zone cu apa agresiva. Rezistenta ceramica uscata incorporata si protejata printr-o carcasa metalica cu acoperire de sticla-ceramica asigura o functionare silentioasa, o viata lunga de exploatare si o protectie fiabila impotriva depunerilor de calcar.

  Crystal Tech

  Crystal Tech este noua acoperire de email a rezervoarelor de apa ale tuturor boilerelor TESY. Prin implementarea acesteia se obtine o precizie sporita la distribuirea uniforma a grosimii si o aderenta mai buna la metal, ceea ce garanteaza o rezistenta ridicata a boilerului. Acoperirea contine si o cantitate mai mare de titan, ceea ce garanteaza o soliditate si mai mare. Crystal Tech are si o suprafata imbunatatita care asigura si o rezistenta mai mare la uzura, indiferent de caracterul apei – moale sau agresiva, asigura o protectie anticoroziva de nadejde si utilizarea boilerului fara probleme, indiferent de caracterul sau calitatea apei.

  Insutech

  Tehnologie precisa pentru productia unei izolatii de inalta eficienta, pentru protectia racirii apei calde din interiorul tancului, pana la momentul utilizarii. Avantajele unice ale tehnologiei se bazeaza pe: Fara punte termica intre rezervor si suportul de montaj pe perete, multumita unui design inovator, ajungand astfel la pierderi termice cu pana la 16% mai mici. Alinierea perfecta a rezervorului de apa de-a lungul carcasei si turnarea izolatiei la o temperatura precisa, asigurand astfel o distributie uniforma a izolatiei din poliuretan cu o densitate ridicata.

  Efectul Piston

  Designul inovator al duzei pentru apa rece, realizata din inox, (element patentat) reduce amestecul dintre apa rece si apa calda, asigurand cu pana la 15% mai multa apa clada la consumato.

  Sudura cu plasma

  O metoda high–tech cu sudura in plasma pentru productia rezervorului de apa. O tehnologie de precizie prin care se obtine o grosime a stratului de sudura identica cu cea a tablei din otel a rezervorului de apa, precum si o suprafata plana si neteda pentru realizarea unei acoperiri de sticla – ceramica de inalta calitate. Un proces de sudura stabil si garantat printr-un control electronic.

  Functie Bilight

  Certificat sanitar

  Fara punte termica

  Element ceramic de incalzire

  Termostat capilar

 • Caracteristici generale

  InstalareVertical
  Volum (l)80
  Timp de incalzire (min)de la 15 la 60°C - 1 h 47 min (2400W) / 3 h 34 min (1200W)
  ControlMecanic
  InstantNu
  TermometruNu
  Indicator luminos de functionareDa
  FacilitatiSupapa de siguranta; Anod de magneziu; Element de incalzire ceramic
  Functii / OptiuniTermostat reglabil; Tehnologie Insutech Plus; Protectie impotriva inghetului; 2 trepte de putere; Tehnologie CrystalTech; PISTON EFFECT
  Continut pachetBoiler, Manual de utilizare

  Caracteristici tehnice

  Clasa energeticaB
  Profil incarcareL
  Izolatie32mm
  Material rezervorPoliuretan
  Putere (W)2400
  Tensiune (V)230
  Presiune maxima (bar)8

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)47 x 49.6 x 84.5
  Greutate (Kg)22.5
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 15,00 lei.