Boiler electric TESY ModEco Cloud GCV 1004724D C22 ECW, 100l, 2400W, alb

Cod produs: BLR6GCV1004724D
Boiler electric TESY ModEco Cloud GCV 1004724D C22 ECW, 100l, 2400W, alb
Boiler electric TESY ModEco Cloud GCV 1004724D C22 ECW, 100l, 2400W, alb
 
1.699,90 lei
Include taxa verde: 15,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  ModEco Cloud

  Printre cele mai noi produse ale companiei TESY sunt boilerele electrice ModЕco Cloud care fac parte din gama de produse TESY Cloud cu comanda pe internet.

  Crystal Tech

  O tehnologie moderna pentru aplicarea precisa a acoperirii de sticla – ceramica pe recipientul de apa pentru o protectie fiabila impotriva coroziunii si pentru o igiena ridicata a apei fara modificarea componentei sale fizice, chimice si biologice. Acoperirea de sticla – ceramica garanteaza o viata de exploatare lunfa si fara probleme a boilerului.

  Insutech

  Tehnologie precisa pentru productia unei izolatii de inalta eficienta, pentru protectia racirii apei calde din interiorul tancului, pana la momentul utilizarii. Avantajele unice ale tehnologiei se bazeaza pe: Fara punte termica intre rezervor si suportul de montaj pe perete, multumita unui design inovator, ajungand astfel la pierderi termice cu pana la 16% mai mici. Alinierea perfecta a rezervorului de apa de-a lungul carcasei si turnarea izolatiei la o temperatura precisa, asigurand astfel o distributie uniforma a izolatiei din poliuretan cu o densitate ridicata.

  Efectul Piston

  Designul inovator al duzei pentru apa rece, realizata din inox, (element patentat) reduce amestecul dintre apa rece si apa calda, asigurand cu pana la 15% mai multa apa clada la consumat.

  Sudura cu plasma

  O metoda high–tech cu sudura in plasma pentru productia rezervorului de apa. O tehnologie de precizie prin care se obtine o grosime a stratului de sudura identica cu cea a tablei din otel a rezervorului de apa, precum si o suprafata plana si neteda pentru realizarea unei acoperiri de sticla – ceramica de inalta calitate. Un proces de sudura stabil si garantat printr-un control electronic.

  Mod de functionare eco smart

  In modul de lucru ECO Smart, datorita softului special dezvoltat si implementat se reduc costurile de energie electrica fara a se reduce cantitatea apei incalzite si confortul. Cum functioneazaO Softul incorporat in panoul de comanda, asemanator unei inteligente artificiale, urmareste si memoreaza obiceiurile utilizatorilor si creeaza un program prin care controleaza functionarea aparatului astfel incat sa furnizeze apa calda menajera tocmai atunci cand aceasta este necesara. Algoritmul integrat mentine posibilitatea schimbarii rapide in program sau in cazul unui dus accidental. Modul ECO SMART poate fi manipulat si manual pentru o incalzire pana la temperatura maxima fara modificarea programului de lucru stabilit (functia BOOST).

  TesyCloud

  In conformitate cu tendintele spre aparatele inovatoare care economisesc timp si energie si cu un control usor, inginerii companiei TESY au creat o noua gama de produse cu control pe internet – TESY Cloud. Bazandu-se pe cererea de aparate inovatoare, fiabile care economisesc timp, TESY a creat cea mai noua gama de boilere electrice- TESY Modeco Cloud. Prin aplicatia mobila tesyCloud, controlul aparatelor din casa devine usor, rapid si eficient. Este asigurat un control real in orice moment si din orice loc.

  TESY Cloud ofera utilizatorului multe beneficii si anume:

  • Conectarea si controlul intuitiv si facil al aparatelor;
  • Economii in costurile de energie electrica ca urmare a programarii si controlului precis al aparatului electric;
  • Posibilitatea de conectare si control al unui grup de aparate – boilere electrice si convectoare electrice.

  Produsele din gama TESY Cloud ofera solutii si satisfac nevoi multiple, imbunatatesc calitatea vietii. O parte din conceptia tehnologica a companiei TESY sunt strategiile inovatoare concrete in domeniile in care compania dezvolta inovatii si serveste ca exemplu. Una dintre aceste domenii este tehnologia Internet of things care ofera multe solutii tehnologice pentru control la distanta a aparatelor electrice si pentru implementarea unor noi functionalitati.

  Certificat sanitar

  Fara punte termica

  Termostat capilar

  Afisaj electronic LCD

  Element ceramic de incalzire

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal