Boiler electric vertical TESY GCV 803820 B11 TSRC, 80 l, 2000W, alb

Cod produs: BLRGCV803820B11
Boiler electric vertical TESY GCV 803820 B11 TSRC, 80 l, 2000W, alb
 
PRP:
679,90 lei
569,90 lei
Include taxa verde: 15,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  O gama variata de boilere electrice deosebite care produc apa calda menajera concomitent in diferite puncte de consum ale gospodariei.

  O selectie bogata de modele verticale si orizontale, potrivite pentru spatii inguste si modele care asigura posibilitatea de incalzire a apei prin surse alternative de energie (boilere cu serpentina termica). Boilerele din gama BiLight sunt proiectate in concordanta cu cele mai inalte standarde europene de siguranta si cu cerintele de calitate. In aceste echipamente sunt implementate solutii inovative patentate si dezvoltate de catre echipele de dezvoltare din cadrul companiei TESY in domeniul eficientei energetice si performantei boilerelor electrice prin asigurarea unei cantitati mai mari de apa calda, functionarea fara probleme a echipamentului si o viata de exploatare lunga.

  INSUTECH este o tehnologie dezvoltata in mod special pentru obtinerea unei izolari de inalta eficienta. Aceasta tehnologie include si o solutie unica care permite eliminarea puntii termice intre rezervorul de apa si placa pentru montare pe perete, ceea ce asigura reducerea pierderilor termice cu pana la 16% si o tehnologie precisa pentru distribuirea uniforma a izolatiei cu densitate mare. Designul patentat al duzei pentru apa de admisie creeaza PISTON Effect care asigura o crestere a cantitatii de apa calda de pana la 15% prevenind amestecarea necontrolata intre apa rece si apa deja incalzita si gata de utilizare.

  Toate boilerele din gama BiLight au un termostat ergonomic pentru reglarea treptata a temperaturii si o lampa indicatie unica cu doua culori BiLight pentru vizualizarea celor doua regimuri de functionare: semnalizare rosie pentru modul „In lucru” si cu o lumina albastra pentru modul „Produsul poate fi utilizat”.

  Gama BiLight este produsa cu cele mai avansate tehnologii de sudare cu plasma si cu aplicarea precisa a unei acoperiri din sticla ceramica, iar rezistenta la coroziune este garantata prin protectia catodica suplimentara /anod de protectie/.

  Modelele verticale din seria BiLight Slim, cu diametrul lor de 38 de cm, sunt potrivite pentru a fi instalate in spatii inguste. Gama de produse dispune de modele cu o capacitate intre 30 si 80 l.

  • PISTON EFFECT pentru control al vitezei apei de admisie si pentru cresterea cantitatii apei calde cu pana la 15%

  • INSUTECH este o tehnologie elaborata de catre compania TESY cu scopul asigurarii unei izolatii de inalta eficienta si cu pierderi termice extrem de scazute

  • Panou BiLight pentru identificarea usoara si rapida a regimurilor de functionare

  • Intrerupator electric pentru pornirea si oprirea aparatului.

  • Protectie impotriva inghetului

  • Tehnologie CrystalTech pentru protejarea impotriva coroziunii.

  • Rezervorul de apa este sudat cu plasma pentru asigurarea unei vieti de exploatare mai lungi

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal