Boxa BOSE Home Speaker 300, Wi-Fi, Bluetooth, negru

Cod produs: DOC808429-2100
Boxa BOSE Home Speaker 300, Wi-Fi, Bluetooth, negru
Boxa BOSE Home Speaker 300, Wi-Fi, Bluetooth, negru
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Boxa BOSE Home Speaker 300, Wi-Fi, Bluetooth, negru

  Design compact, basi puternici; Preluare superioara a vocii; 6 butoane de preset; Aplicatia Bose Music; Control din aplicatie; Conectivitate Wi-Fi si Bluetooth; Apple Airplay 2

  Sunet care iese in evidenta - Dimensiune discreta

  Boxa Bose Home Speaker 300 aduce un bas trasnet si sunet natural la 360 grade, intr-o dimensiune compacta, potrivita oricarui spatiu. In plus, cu asistentii vocali incorporati*, precum Google Assistant si Alexa (aceste optiuni inca nu sunt disponibile in Romania), toata muzica preferata este la o comanda distanta. Porneste-o si vei simti diferenta.

  Play. Pauza. Shuffle. Sau sari la melodia ta preferata – fara sa atingi nimic. Cu asistentii vocali incorporati*, Google Assistant si Alexa, veti avea acces instant la milioane de playlist-uri, albume si multe altele doar folosindu-va de voce. Dar muzica este doar inceputul. Aveti acces la optiuni precum prognoza meteo si stiri, de asemenea. Asadar, daca vreti sa auziti ceva, doar intrebati.

  *Optiunile de asistent vocal inca nu sunt disponibile in Romania

  Control asupra experientei de auditie

  Cu aplicatia Bose Music, puteti cauta cu usurinta in toata muzica intr-un singur loc, schimba intre statii, playlist-uri si alte servicii muzicale. In plus, este un alt mod simplu de a controla boxa Bose Home Speaker 300. Setarea preset-urilor cu aplicatia este foarte simpla, asa ca muzica preferata este la o atingere distanta. Si, in caz de utilizatori multipli, fiecare isi poate personaliza propria experienta si continutul.

  Noua familie Bose

  Bose Home Speaker 300 face parte din noua familie de boxe si soundbar-uri Bose, pe care le puteti controla simplu din aplicatia Bose Music. Toate sursele de divertisment sunt aici – muzica, filme si TV – in orice incapere doriti.

  Astfel, boxa Bose Home Speaker 300 este compatibila cu toate boxele din familia Bose Music: Home Speaker 500, soundbar-urile Bose 500 si Bose 700, functionand impreuna ca o solutie multiroom.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal