Boxa de raft TAGA TAV-S MW, 50W RMS, maro inchis

Cod produs: BOXTAVSMW
Boxa de raft TAGA TAV-S MW, 50W RMS, maro inchis
Boxa de raft TAGA TAV-S MW, 50W RMS, maro inchis
Boxa de raft TAGA TAV-S MW, 50W RMS, maro inchis
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Noua generatie Audio-Video nu este o evolutie a predecesorilor sai - este o abordare complet noua a designului si sunetului acestei linii. Lider de ani de zile in grupul sau de preturi, in ceea ce priveste designul fin si sunetul oferit la preturi accesibile. Stilul, materialele si calitatea sunetului urmatoarei generatii audio-video isi consolideaza si mai mult pozitia de lider pe acest segment.

  La proiectarea TAV-S, obiectivul nostru a fost de a crea o boxa centrala atragatoare, cu un sunet excelent, care sa fie oferit la un pret bun, semn distinctiv al seriei audio-video.

  Ca intotdeauna, ne-am concentrat mai ales pe teste de ascultare intensiva si reglaje ale sunetului, mai degraba decat pe crearea de specificatii perfecte pe hartie, deoarece muzica si, in general, sunetul sunt despre emotii, sentimente si pasiune.

  Rezultatul final a avut ca rezultat o boxa centrala care ofera un nivel mediu si bogat, atragator, detaliat si clar, precum si un sunet foarte deschis si aerisit, care este atat de important in muzica si filmele multicanal.

  TAV-S, cu frecventele sale ridicate detaliate si bogate, impreuna cu midrange deschisa si naturala, este ideal pentru interpretarea coloanelor sonore de filme si a muzicii multicanal cu dinamica si claritate realiste.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal