Boxa portabila MOTOROLA Sonic Sub 240, Bluetooth, Waterproof, negru

Cod produs: DOCSONIC240
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Boxa portabila Motorola Sonic Sub 240

  Motorola Sonic Sub 240 va ofera un sunet excelent chiar daca este mica si eleganta.

  Difuzor compact de 7W cu putere suplimentara de bas

  Boxa portabila Motorola Sonic Sub 240 este mica, dar puternica! Avand doar 7.5 x 7.2 x 9.8 cm acest dispozitiv nu ocupa mult spatiu, dar produce un sunet fantastic. Dispune de un subwoofer incorporat care functioneaza din greu pentru a oferi un bas profund si un sunet clar pentru placerea dumneavoastra.

  Asistent vocal inteligent

  Veti avea viata mai usoara atunci cand utilizati microfonul incorporat pentru a accesa functiile disponibile cu ajutorul asistentului vocal inteligent incorporat. Pe masura ce lucrati, jucati sau va desfasurati sarcinile zilnice, puteti primi cu usurinta asistenta de la Alexa, Siri sau Google Assistant. Asigurati-va ca difuzorul Bluetooth este conectat si pornit si puneti intrebarile potrivite.

  True wireless

  Perfect pentru nopti de jocuri, gratare, petreceri cu prietenii sau oriunde va adunati cu prietenii. Pentru a spori distractia oferita de Sonic Sub 240, puteti conecta doua la acelasi dispozitiv. Este potrivit pentru petreceri este si, de asemenea, rezistent la apa si rezistent la stropire, astfel incat sa va puteti bucura de muzica preferata oriunde.

  Pana la 11 ore autonomie

  Cu aceasta boxa portabila petrecerea nu trebuie sa se opreasca pana cand nu sunteti gata sa se opreasca datorita celor 11 ore autonomie.

  Microfon pentru apeluri handsfree

  Aceasta boxa portabila are un microfon incorporat astfel incat sa nu existe nicio problema in preluarea apelurilor dvs. telefonice importante ori de cate ori este necesar. Pur si simplu asociati difuzorul Bluetooth la telefon si este gata de utilizare!

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal