Boxa portabila PHILIPS TAS3505/00, Bluetooth, Waterproof, gri

Cod produs: DOCTAS3505
 
319,99
-38%
196,60 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Boxa portabila PHILIPS TAS3505

  Melodii matinale, in baie. Podcasturi care inspira, in biroul de acasa. Cu materialul din amestec de lana pentru difuzor si butoane in relief, aceasta boxa Bluetooth moderna arata mereu exact cum trebuie. Obtii un sunet surprinzator de bogat si 10 ore de redare.

  Forma si functie in armonie perfecta

  Aceasta boxa Bluetooth simpla, dar remarcabila, reda muzica cu stil. Butoanele in relief iti permit sa controlezi redarea, functia Bluetooth si altele. Cu microfonul incorporat poti sa efectuezi apeluri handsfree, iar manerul de transport faciliteaza mutarea dintr-o camera in alta.

  10 ore de redare. 2,5 ore timp de incarcare

  Obtii 10 ore de redare la o singura incarcare, iar raza de acoperire wireless este de 20 m. Incarcarea boxei dureaza 2,5 ore prin cablul USB-C inclus. Radiatoarele pasive ofera un bas puternic, iar sunetul ramane clar, chiar si la volum ridicat.

  Material textil Kvadrat pentru difuzor. Creat sa permita trecerea sunetului.

  Difuzorul este acoperit de un material textil premium creat de producatorul de top Kvadrat. Acest material superb cu amestec de lana este transparent din punct de vedere acustic, permitand trecerea libera a sunetului de la difuzor in camera.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal