Boxe de raft Q ACOUSTICS 3030i, 145W RMS, gri

Cod produs: BOXREF42551GRY
 
1.449,90 lei
Include taxa verde: 12,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Prezentare generala Boxe Q Acoustics 3030i

  Sumar

  Q Acoustics 3030i este cea mai recenta aditie de raft a seriei de boxe premiate 3000i. Proiectate sa livreze un sunet urias, cu bas, dar si echilibrat dintr-o incinta compacta, discreta si aratoasa, dispun de cele mai noi avansari tehnologice.

  Caracteristici cheie:

  - Raspuns in frecventa extraordinar ce coboara pana la 46 Hz, pentru un bas cu impact, controlat

  - Intariturile P2P elimina rezonantele pentru cel mai curat si mai precis sunet

  - Stand personalizat pentru o plasare, izolare si stabilitate perfecta

  Putere controlata

  3030i dispune de un driver supradimensionat de medii/bas de 165mm dezvoltat din boxa de podea 3050i, si are de asemenea un tweeter de 25mm. Rezultatul este o prezenta substantiala a basului, o reproducere frumos echilibrata a frecventelor medii, si frecvente inalte clare, spatiale. Auziti toata puterea si detaliile muzicii.

  Design frumos

  Nu doar ca intreaga gama 3000i dispune de o incinta cu design nou, dar ofera si patru finisaje standard: Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black sau Arctic White. Toate sunt finisate cu o rama cromata in jurul fiecarui driver si dispun de grile magnetice.

  Dinamica si detaliu

  Noul driver de medii/bas de 165mm este un con de precizie fabricat din hartie impregnata si captusita, si face echipa cu un motor optimizat. Datorita capacitatii de reproducere a frecventelor joase, tweeter-ul de 25mm este izolat de vibratiile produse de driver-ul de medii/bas, rezultand intr-un sunet mai clar, mai pur.

  Gata de actiune

  Precum intreaga gama 3000i, 3030i dispune de intariturile unice Q Acoustics point-to-point. Acest proces ofera o sustinere precisa a incintei, pentru ca aceasta sa fie extrem de rigida, astfel, vibratiile sunt reduse.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal