Cablu antena coaxial HAMA 42960, mama-tata, 1m

Cod produs: CAB42960
 
14,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Cablu antena coaxial HAMA 42960, mama-tata, 1m

  Mai multe informatii despre produse

  • Ideal pentru TV prin cablu.

  Aveti nevoie de un cablu de antena de inalta calitate

  Cei mai multi dintre noi detinem un televizor, indiferent daca este vorba de un ecran plat sau altceva si un DVD player sau un aparat video, dar ceea ce oamenii nu isi dau seama adesea este ca pentru a utiliza aceste dispozitive impreuna si pentru a primi imagini audio si vizuale aveti nevoie de un cablu de conectare adecvat. Aveti nevoie de cablu de antena Hama de inalta calitate, mufa coaxiala - priza coaxiala, 1 m, 75 dB.

  Conecteaza-te cu Hama!

  Acest fantastic cablu de antena de la Hama, cu mufa coaxiala si priza coaxiala este ideal pentru cablu TV si pentru utilizare ca cablu prelungitor pentru dispozitive cu conector coaxial. Pur si simplu conectati un capat la televizor si celalalt la VCR sau DVD player si sunteti gata de plecare!

  Dispune de ecranare dubla (constand din impletitura si folie de aluminiu) pentru o reducere buna a interferentelor electromagnetice, astfel incat sa va puteti bucura de o conexiune continua de inalta calitate si are o rata de screening de 75 dB. In plus, cablul alb are o lungime de 1 metru, oferind, prin urmare, o multime de flexibilitate intre dispozitivele de conectare, evitand in acelasi timp o multime de cabluri inestetice care atarna in jurul casei.

  Plin de calitate, fiabilitate si multe altele, acest cablu de antena de la Hama este cablul de conectare de care aveti nevoie!

  Ce e in cutie

  • 1 cablu de antena.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal