Cafea boabe BEANZ Suyapa 100% Arabica, 330g

Cod produs: CAPBZSUYAPA
 
44,90
-15%
38,17 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Cafea boabe BEANZ Suyapa 100% Arabica, 330g

  COMUCAP este o cooperativa a femeilor din La Paz, Honduras si are 500 de membre. Asociatia a fost infiintata in 1993 cu scopul de a promova drepturile femeilor. Daca la inceput avea doar un show radio educativ pentru femei, astazi este o organizatie mare si bine inchegata care schimba destinele a sute de femei. Cooperativele precum COMUCAP sunt vitale pentru comunitati – ofera consiliere, educatie, training in afaceri si posibilitati de creditare. Mai mult, ofera si sanse echitabile de angajare, astfel incat femeile sa-si poata intretine familiile in siguranta.

  “Toate muncim din greu la altitudine, in munti, ne ajutam una pe celalta si facem totul manual, cu migala si atentie pentru a ne asigura ca boabele noastre sunt de cea mai buna calitate si pline de savoare. Au gust de ciocolata, migdale si nuci coapte. De aceea cafeaua noastra este fina, cremoasa si atat de delicioasa!”

  In plus, fiecare ceasca de cafea de aici are o semnificatie aparte. Este o ceasca savurata cu constiinta impacata.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal